fbpx

Neinvazivne metode koje nudi naš Kabinet za tretman face lifting-a

Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uklanjanje keratoza laserom u kabinetu Vita Elos
7. oktobar 2022.
Zatezanje nazolabijalnih bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
12. oktobar 2022.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uklanjanje keratoza laserom u kabinetu Vita Elos
7. oktobar 2022.
Zatezanje nazolabijalnih bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
12. oktobar 2022.
Prikaži sve

Neinvazivne metode koje nudi naš Kabinet za tretman face lifting-a

Lifting lica

ŠTA JE FACE LIFTING

Face lifting je vrsta kozmetičke hirurgije koja se koristi za podmlađivanje lica.
Face lifting ili Rhytidectomy (od starogrčkog rytis „bora“ i ektomē „isecanje“) je uklanjanje bora hirurškim putem. Face lifting obično uključuje uklanjanje viška kože lica sa ili bez zatezanja donjih tkiva, operativnim putem u opštoj anesteziji.
Face lifting, koji se nudi u kabinetu Vita Elos je postupak neinvazivnog i prirodnog zatezanja kože lica, kako bi se otklonili znaci starenja. Face lifting tretmanima se smanjuju vidljive bore na licu. Face lifting tretira horizontalne bore na čelu, vertikalne bore između obrva, horizontalne bore u korenu nosa, radijalne bore u spoljašnjim uglovima očiju, nazolabijalne bore koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetske bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečne bore na vratu.

KOJE FACE LIFTING TRETMANE NUDIMO

Neinvazivni face lifting tretmani se rade u Kabinetu, kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
Metode face lifting-a koje su dostupne u našem Kabinetu su:

1. Radiotalasni face lifting (neinvazivni tretman za uklanjanje bora koji se preporučuje u slučajevima kada su bore manje izražene i tretman se radi kao serija tretmana, najčešće oko 10 tretmana uklanjanje bora radiotalasima, a rezultati su vidljivi odmah).

2. Ultrazvučni SMAS face lifting (radi se samo jedan tretman u cilju postizanja dugoročnih rezultata i u grupi je neinvazivnih tretmana koji koristi 3D HIFU tehnologiju, baziranu na primeni duboko fokusiranog ultrazvuka).

3. Face lifting Plasma Pen-om (lifting kapaka i uklanjanje jastučića ispod očiju odnosno Nehirurška blefaroplastika i lifting celog lica, kojim se mogu ukloniti bore sa čela, bore oko usana, nazolabijalne bore, ali i bore na teško dostupnim mestima, kao što su uši).
Ove usluge face lifting-a daju vrhunske rezultate, a koja metoda će biti primenjena zavisi od stanja lica, godina starosti i procene našeg stručnog tima. Pomenute metode je moguće kombinovati, kako bi se postigli najbolji rezultati.

Iskoristite nehirurške face lifting tretmane koje nudimo i vratite mladalački izgled bez skalpela!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više