fbpx

O tretmanu Uklanjanje tetovaža

Zatezanje nazolabijalnih bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
12. oktobar 2022.
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanja lica i tela i uklanjanja celulita
17. oktobar 2022.
Zatezanje nazolabijalnih bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
12. oktobar 2022.
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanja lica i tela i uklanjanja celulita
17. oktobar 2022.
Prikaži sve

O tretmanu Uklanjanje tetovaža

KAKO SE RADI TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalni i uspešan način efikasno Uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama.
Prilikom prve posete Kabinetu, naš lekar procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaže. Prvi tretman Uklanjanja tetovaža daje najbolje rezultate, jer je tada pigment najizraženiji, da bi se kod svakog narednog tretmana Uklanjanja tetovaža jačina impulsa prilagodila stanju i reakciji pacijenta, tipu kože i karakteristikama tetovaže. Broj tretmana Uklanjanja tetovaža je od 5 do 10 tretmana Uklanjanja tetovaža, zavisno od više faktora.
Bitni faktori od uticaja na tretman Uklanjanje tetovaža su:
- boja tetovaže,
- veličina tetovaže,
- vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja,
- čistoća i vrsta korišćenog pigmenta,
- dubina na kojoj je rađena tetovaža,
- amatersko ili profesionalno tetoviranje.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Zahvaljujući upotrebi ovog lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces tretmana Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

NEGA KOŽE NAKON TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA

Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža neophodno je strogo se pridržavati pravila za negu tretirane regije koje daje naš stručni tim (lekar i kozmetolog). Cilj je da se ostvare željeni rezultati nakon tretmana Uklanjanje tetovaža, uz što brži oporavak kože posle dejstva lasera. Preporuke za negu kože je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice na mestu gde je rađen tretman Uklanjanje tetovaža. Takođe, naš Kabinet je uvek na raspolaganju klijentima za sve dodatne savete nakon tretmana Uklanjanje tetovaža.
Nega kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža podrazumeva sledeće:
• redovno pranje tretirane regije antibakterijskim sredstvima,
• redovno mazanje tretirane regije pantenolom,
• poželjno je veće regije prekriti sterilnim zavojem,
• redovno održavanje higijene i zamena odeće (isključivo ispeglane),
• zabranjena je sauna, bazen, solarijum, vežbanje.
Ukoliko se klijenti ne pridržavaju navedenih pravila, rizici koji su mogući se odnose na pojavu ozbiljnih infekcija, mogućnost promena na koži koje je teško rešiti i mogućnost pojave ožiljaka. U slučaju da se klijent ne pridržava datih pravila za negu kože, Kabinet ne snosi odgovornost za navedene rizike.

Zakažite svoj termin za tretman Uklanjanje tetovaža laserom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više