fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – kome sve preporučujemo ovaj tretman

Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Radiotalasni lifting – tretman i za zatezanje tela
13 jula, 2020
Kozmetičke usluge Vita Elos
Koji tretmani se mogu raditi i tokom leta u Vita Elos-u
17 jula, 2020
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – kome sve preporučujemo ovaj tretman

3D HIFU

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea, ali i delova tela, kao što su: nadlaktice, grudi, stomak, butine. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Naziv SMAS lifting je skraćenica od Superficial Muscular Aponeurotic System (površinski mišićni aponeurotični sistem). SMAS je muskuloaponeurotički dubinski sloj kože i delovanjem duboko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU tehnologija) na njega se smatra daleko efikasnijim od drugih postupaka zatezanja kože – dobija se izraženije, efektnije i dugoročnije dejstvo postupka.
Ultrazvučni SMAS lifting, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim. Rezultati ove terapije su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).

KOME PREPORUČUJEMO TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Proces starenja je individualan, zavisno od genetskih karakteristika i mnogih drugih faktora, ali bez obzira na to meka tkiva lica i tela se sa godinama spuštaju na dole (gravitacioni ptoz kože), gubeći svoju elastičnost usled smanjenja količine kolagena. Proces starenja ne utiče samo na kožu. I mišići sa vezivnim tkivom, postepeno gube svoju elastičnost takođe. Kao rezultat toga se opuštanje kože i pojava bora.
Za one sve one, koji žele da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije, izbegavajući negativne efekte i rizike operacija, preporučujemo Ultrazvučni SMAS lifting kao neinvazivno rešenje, koje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, omogućava podizanja kože lica, vrata i dekoltea, ali i tela.
Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen sledećim klijentima:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata (formiranje podočnjaka, pojava dubokih bora oko očiju i na čelu, stvaranje "buldog obraza", opuštanje tonusa tkiva brade, kao i pojava nazolabijalnih bora),
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom (Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože, što produžava efekte hirurškog liftinga).
Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini.

Preduhitrite prve znake starenja i uradite Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više