fbpx

Kako radimo zatezanje kapaka Nehirurškom blefaroplastikom

Laserska trajna epilacija – cenovnik tretmana po regijama
19. avgust 2022.
3D HIFU
Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
24. avgust 2022.
Laserska trajna epilacija – cenovnik tretmana po regijama
19. avgust 2022.
3D HIFU
Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
24. avgust 2022.
Prikaži sve

Kako radimo zatezanje kapaka Nehirurškom blefaroplastikom

ŠTA JE NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika, a tehnologija koja se primenjuje je Plasma Pen.
Plasma Pen tehnologija omogućava da se, izazivajući sigurnu i precizno kontrolisanu “povredu ili traumu” površinskog, epidermalnog sloja kože, aktivno podstiče stvaranje novih, zdravih i mlađih ćelija – obnavljanje kože tretirane očne regije.
Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije.
Spušteni kapci, su često prisutniji kao estetski problem nastali starenjem u odnosu na ostale delove lica. Razlog tome je daleko brže oštećenje vezivnog tkiva, brže opuštanje i stanjivanje kože oko očiju, veća osetljivost predela oko oka u poređenju sa ostalim regijama lica.

KAKO SE RADI TRETMAN ZATEZANJE KAPAKA

Procedura tretmana Zatezanje kapaka Plasma Pen-om podrazumeva da se na mestu estetskog problema deluje najfinijim plazma zracima, čime se izaziva, na siguran način, precizno kontrolisana “povreda ili trauma” površinskog, epidermalnog sloja kože i time podstiče prirodna regeneracija kolagena i elastina. Plasma iglica ne dolazi u dodira sa kožom tokom tretmana Zatezanje kapaka.
Plasma Pen tretman podrazumeva da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju oka (kapak ili regija ispod oka), ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože). Dejstvom Plasma Pen-a se stvaraju mikroopekotine, koje postignutom temperaturom stimulišu stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju.
Nakon samog tretmana Nehirurška blefaroplastika postoji period oporavka od 3 do 5 dana, kada se mogu javiti otoci i tamne tačkica na tretiranoj regiji (krastice nikako ne uklanjati) i obavezno je korišćenje sredstva za zaštitu od sunca i UV zračenja sa maksimalnim SPF (ne manje od 50) u roku od 3 meseca nakon procedure Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju Plasma olovkom.
Tretman Zatezanje kapaka Plasma Pen-om se ne može raditi tokom leta, već isključivo u periodu od jeseni do ranog proleća. Razmak, koji se preporučuje, između pojedinačnih tretmana Zatezanje kapaka je oko 3 meseca.
Efekti tretmana zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju (Nehirurška blefaroplastika):
- zatezanje i gornjeg i donjeg kapka uz uklanjanje malih bora oko očiju,
- podmlađivanje i zatezanje kože oko očiju uz dugoročne efekte,
- smanjenje ili potpuno uklanjanje kesa (“jastučića”) i tamnih krugova ispod očiju,
- značajno smanjenje dubokih bora oko očiju i vraćanje efekta “otvorenog oka”.

Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije – sigurno i efikasno u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više