fbpx

Face lifting – nehirurški tretmani u našem Kabinetu po povoljnim cenama

3D HIFU
Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
24. avgust 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – šta su, kako se rade i kome su namenjene
29. avgust 2022.
3D HIFU
Koje regije lica i tela uspešno podmlađujemo tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
24. avgust 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – šta su, kako se rade i kome su namenjene
29. avgust 2022.
Prikaži sve

Face lifting – nehirurški tretmani u našem Kabinetu po povoljnim cenama

Lifting lica

O VRSTAMA FACE LIFTING TRETMANA

Face lifting je tretman zatezanja kože lica i vrata i spada u domen estetskih tretmana. Može biti hirurški face lifting i nehirurški face lifting.
Hirurški face lifting je davno poznata hirurška procedura podmlađivanja, koja se tokom vremena menjala i usavršavala. Poslednja decenija je donela brojne nehirurške face lifting zahvate, koji su daleko prihvatljiviji za pacijente kako u pogledu cena, tako i u pogledu rizika koji takvi tretmani nose.
Hirurški face lifting se podrazumeva hirurško odstranjivanje dela viška kože i zatezanje opuštene kože, a rizici koji su prisutni su: asimetrija, neprirodan izgled lica, otoci, podlivi, infekcije i brojni drugi koji invazivni hirurški zahvati sami po sebi podrazumevaju. Za razliku od njih, nehirurški face lifting je daleko sigurnija procedura, jer nije invazivna, nema neželjenih nuspojava, nema rezova, niti anestezije, a rezultati su takođe dugoročni.
U kabinetu Vita Elos se rade isključivo nehirurški face lifting tretmani, zahvaljujući savremenoj aparaturi namenjenoj takvoj vrsti tretmana, kao i stručnom timu koji čini lekar i kozmetičar sa preko 15 godina iskustva u ovom polju estetske kozmetike. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.

FACE LIFTING TRETMANI VITA ELOS-a

Vita Elos nudi nekoliko vrsta face lifting tretmana:
- Ultrazvučni SMAS lifting,
- Radiotalasni lifting,
- Face lifting Plasma Pen tretmani.
Face lifting tretman kod kog se primenjuje 3D HIFU tehnologija naziva se Ultrazvučni SMAS lifting. Bazira se na primeni duboko fokusiranih ultrazvučnih talasa kojima se stimuliše prirodna regeneracija kolagena u dubljim slojevima kože. Ovaj face lifting tretman se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Efekti traju i do 3 godine. Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR. Paketi usluga za ovaj face lifting tretman, obezbeđuju uštedu za klijente i do 550 EUR, zavisno od izbora paketa.
Radiotalasni lifting je face lifting tretman baziran na primeni radiotalasa koji zagrevaju kolagen vlakna i na taj način stimulišu njihovo prirodno obnavljanje. Radi se najčešće kao serija od 10 vezanih tretmana, a kasnije se preporučuje 1 mesečno kako bi se postignuti rezultati očuvali. celog lica po ceni pojedinačnog tretmana od 2.000,00 RSD. Posebna pogodnost kod ovog tretmana je paket usluga, koja po ceni od 2.000,00 RSD obuhvata ne samo face lifting, već i lifting vrata.
Face lifting tretmani rađeni Plasma Pen tehnologijom podrazumevaju dve vrste tretmana. Oba tretmana koriste jonizovani gas u vidu plazme, kojim se stvaraju strogo kontrolisane mikroopekotine kojima se stimuliše rast kolagena i njegovo obnavljanje. Prvi je Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju, uklanjanja kesica i tamnih kolutova oko očiju) i radi se po ceni od 150 EUR po tretmanu. Drugi Plasma Pen face lifting tretman je Uklanjanje bora sa svih delova lica, posebno teško pristupačnih Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 20 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Zakažite svoj nehirurški face lifting tretman u našem Kabinetu i uspešno vratite mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više