fbpx

Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu

Cene za tretman laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu
13. maj 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja i lica i tela
18. maj 2022.
Cene za tretman laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu
13. maj 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja i lica i tela
18. maj 2022.
Prikaži sve

Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu

Radiotalasni lifting

VEĆI BROJ TRETMANA ZA UKLANJANJE BORA PRILAGOĐEN SVAKOM KLIJENTU

Uklanjanje bora se može vršiti sa svih delova lica, koji predstavlja estetski problem, nastao kao rezultat starenja i opuštanja kože. Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi i kod žena i kod muškaraca primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju je Kabinet specijalizovan.
Starenjem, pojavljuju se dve grupe bora: sitne, površinske linije i dublje brazde. Kod većine žena i muškaraca, izraženije (dublje) bore se javljaju između 40-te i 50-te godine, jer koža u toj starosnoj dobi gubi vlagu i elastičnost. Fine, sitne bore se javljaju i znatno ranije.
U zavisnosti od starosti pacijenta, tipa kože, zdravstvenog stanja i izražajnosti problema, u Kabinetu se primenjuju različite tehnike i metode za uklanjanje bora, pri čemu se rade isključivo nehirurški tretmani za uklanjanje bora. Metode, koje se primenjuju za uklanjanje bora omogućavaju uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno, zavisno od oblika i težine prisutnog estetskog problema u vidu bora.
Bez obzira na primenjenu tehnologiju ili deo lica, uklanjanje bora se vrši na potpuno prirodan način, bez skalpela – stimulacijom proizvodnje i regeneracije kolagena.

O POJEDINAČNIM TRETMANIMA ZA UKLANJANJE BORA NEHIRURŠKIM PUTEM

Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za Uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom. Veći broj različitih nehirurških tretmana omogućava da se Uklanjanje bora radi u Kabinetu tokom cele godine, izborom adekvatnog tretmana za taj period (značajno zbog toga što pojedini tretmani ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda).
Vita Elos nudi sledeće vrste tretmana za nehirurško uklanjanje bora:

1. Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora – bazira se na primeni 3D HIFU tehnologije (duboko fokusirani ultrazvuk). Primenom ove tehnologije je moguće prirodno podsticanje regeneracije korena kolagena i njegovih grana u dubokim slojevima kože. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora se radi samo jednom u cilju postizanja dugoročnih rezultata i nije invazivan tretman. Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi tokom cele godine, preporučuje se klijentima starijim od 35. godina.

2. Radiotalasni lifting je neinvazivni tretman za uklanjanje bora koji se preporučuje u slučajevima kada su bore manje izražene. Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana, najčešće oko 10 tretmana. Rezultati su vidljivi odmah. Može se kombinovati sa svim ostalim tretmanima za uklanjanje bora. Radiotalasni lifting se preporučuje kao tretman za uklanjanje bora klijentima do 45. godina starosti. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine.

3. Tretmanom Uklanjanje bora Plasma olovkom moguće je ukloniti bore sa lica (čelo, bore oko usana, nazolabijalne bore), ali i na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši. Preporučen broj tretmana Uklanjanje bora Plasma olovkom zavisi od same vrste bora, željenog efekta i stanja kože. Tretman je u grupi maloinvazivnih tretmana i oporavak je kratak (veoma važno je pridržavati se saveta lekara u pogledu nege kože nakon tretmana). Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom se može kombinovati sa svim ostalim tretmanima za Uklanjanje bora, radi se isključivo u periodu jesen-zima i može se ponavljati nakon određenog vremenskog perioda (nekoliko meseci, koliko je potrebno tretiranoj regiji da se oporavi).
Rezultati svih tretmana Uklanjanje bora koji se rade u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos su sigurni po pacijenta i daju zavidne rezultate.

Nehirurško uklanjanje bora uz postizanje željenih rezultata – zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više