fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja i lica i tela

Radiotalasni lifting
Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu
16. maj 2022.
Zatezanje kapaka – nehirurški postupak primenom Plasma Pen-a
20. maj 2022.
Radiotalasni lifting
Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu
16. maj 2022.
Zatezanje kapaka – nehirurški postupak primenom Plasma Pen-a
20. maj 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja i lica i tela

ZATEZANJE LICA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTING-om

Zatezanje lica ili face lifting je postupak koji može smanjiti opuštenost kože lica ili nabore na koži, koji se javljaju na obrazima, predelu oko nosa, očiju, a koji nastaju starenjem. Zatezanje lica (face lifting) dovodi do vraćanja kontura lica u mladalački oblik.
Efekat kompletnog face lifting-a se može postići tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se primenjuje 3D HIFU tehnologija, te zahvaljujući njenim karakteristikama danas postoji prirodni i neinvazivni način zatezanja kože lica – prirodan face lifting.
Prirodno zatezanje lica (face lifting) primenom 3D HIFU tehnologije odnosno tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting, nudi niz predanosti u odnosu na invazivne tretmane zatezanja lica:
• potpuno prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena dejstvom ultrazvuka,
• podsticanje rasta novih stanica kože lica, kako bi koža ona bila zategnutija, sjajnija, zdravija i lepša,
• odsustvo skalpela ili upotrebe bilo kojih hemijskih proizvoda u cilju dugoročnog zatezanja lica,
• uklanjanje sitnih bora bez ožiljaka, smanjenje dubokih bora,
• vraćanje mladalačkog izgleda licu i poboljšanje ukupnog izgleda lica (kompletan face lifting efekat).
Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting (prirodno zatezanje lica) su vidljivi već posle mesec dana, dok se maksimalni efekti postižu 6 meseci od tretmana, koliko je potrebno da bi se prirodno regenerisao kolagen i time postiglo zatezanje kože lica.
Zatezanje lica (face lifting), ovom metodom, se može se raditi parcijalno (problematični delovi lica) ili kao tretman zatezanja kože celog lica.

ZATEZANJE TELA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTING-om

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting može podjednako uspešno da se primenjuje i za zatezanja opuštenih delova kože, kao što su nadlaktice, stomak, butine, zadnjica. Princip delovanja tehnologije i postupka je isti kao i kod face lifting-a, uz određenu razliku – primena drugih manuelnih nastavaka za telo (kertridža), koji prodiru dublje.
Dejstvo duboku fokusiranog ultrazvuka primenom 3D HIFU tehnologije na kolagen vlakna, elastin i mišiće tela je na većoj dubini u odnosu na isti tretman lica. Ultrazvukom, se tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela, deluje na dubini od 6 do 16 mm, zavisno o kom delu tela se radi.
Kertridži (kao manuelni dodaci 3D HIFU aparata, koji omogućavaju protok ultrazvučnih talasa) koji se koriste za Ultrazvučni SMAS lifting tela su:
1. DS 6 mm – za tretman zone nadlaktice,
2. DS 8 mm – za tretman zone noge, nadlaktice i zadnjica,
3. DS 10 mm – za tretman zone nadlaktice, noge, stomak i zadnjica,
4. DS 13 mm – za tretman zone stomak, noge i zadnjica,
5. DS 16 mm – za tretman zone stomak, noge i zadnjica.
Kao i kod zatezanja lica, nakon 180 dana od tretmana se vidi pun efekat – vreme potrebno da se prirodnim putem obnovi kolagen stablo i time podigne i zategne tretirana regija tela.

Zategnite lice ili telo, zavisno od prisutnog estetskog problema i vratite svoj mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više