fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža nehirurškim putem – naša preporuka za tretman

Face lifting – iskustva
12. januar 2024.
Obuka za najsavremeniji nehirurški tretman za face lifting Ultrazvučni SMAS lifting – Vita Elos Novi Sad
17. januar 2024.
Face lifting – iskustva
12. januar 2024.
Obuka za najsavremeniji nehirurški tretman za face lifting Ultrazvučni SMAS lifting – Vita Elos Novi Sad
17. januar 2024.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje tetovaža nehirurškim putem – naša preporuka za tretman

Uklanjanje tetovaža

RAZLOZI ZBOG KOJIH PREPORUČUJEMO TRETMAN LASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽA U NAŠEM KABINETU

Vita Elos Novi Sad, kao specijalizovani kabinet za aparatnu kozmetiku, koji pruža kozmetičke usluge za žene i muškarce, pored vrhunske opreme nudi stručnost, efikasnost i visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama.
Cilj kabineta Vita Elos Novi Sad je da se očuva i neguje lepota klijenata na proveren i pouzdan način uz strogo poštovanje zdravlje pacijenata podjednako, te su osnovni principi rada koje Kabinet poštuje ujedno i razlozi zbog kojih se preporučuje i tretman Uklanjanje tetovaža.
Razlozi zbog kojih se tretman Uklanjanje tetovaža preporučuje u kabinetu Vita Elos Novi Sad su sledeći:
1. stručnost osoblja – prilikom prve posete Kabinetu, naš lekar procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaže,
2. visoki higijenski standardi kod tretmana Uklanjanje tetovaža – podrazumevaju ispunjene higijenske standard vezane kako za prostor, tako i za vršenje svih usluga (sam tok tretmana), čime su eliminisane sve moguće nuspojave počev od infekcije, opekotina do ožiljaka,
3. individualni pristup svakom klijentu kod tretmana Uklanjanje tetovaža – podrazumeva da se svakom klijentu pristupi shodno problemu koji ima, te odredi najadekvatniji način lečenja,
4. davanje konkretnih i korisnih saveta kojih klijenti treba da se pridržavaju nakon svakog tretmana Uklanjanje tetovaža – podrazumeva da se nakon tretmana Uklanjanje tetovaža dobiju konkretna uputstva klijentu kako da održava tretiranu regiju, kako ne bi došlo do neželjenih reakcija.

NAČIN I TOK TRETMANA UKLANJANJA TETOVAŽA U KABINETU

Metod tretmana lasersko klanjanje tetovaža koji se primenjuje u Kabinetu je takav da podrazumeva korišćenje proverenog i testiranog aparata – Nd:YAG laser. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža postižu se zavidni rezultati – do 95% uspešnosti.
Nd:YAG laser, tokom tretmana Uklanjanje tetovaža, razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje i nema nikakvog rizika od opekotina za pacijenta. Tretman Uklanjanje tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta.
Kod prvog tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža snaga impulsa lasera je najslabija, da bi se kod svakog narednog tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža jačina prilagodila stanju i reakciji pacijenta, tipu kože i karakteristikama tetovaže.
Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe najmanje 4 do 8 nedelja, kako bi se koža tretirane regije regenerisala. Tim stručnjaka Kabineta svakom pacijentu daje savete i uputstva kako da se ponaša nakon tretmana, kako bi koža tretirane regije bila na ispravan način tretirana i na najbolji način spremna za idući tretman.

Rešite problem neželjenih tetovaža tretmanom u našem Kabinetu – zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više