fbpx

Cene pojedinačnih face lifting tretmana u Vita Elos-u

Uklanjanje visećih bradavica
Uklanjanje visećih bradavica – usluga kabineta Vita Elos
7. april 2023.
Nehirurška blefaroplastika – tretman zatezanje kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju
12. april 2023.
Uklanjanje visećih bradavica
Uklanjanje visećih bradavica – usluga kabineta Vita Elos
7. april 2023.
Nehirurška blefaroplastika – tretman zatezanje kapaka i uklanjanja jastučića ispod očiju
12. april 2023.
Prikaži sve

Cene pojedinačnih face lifting tretmana u Vita Elos-u

O FACE LIFTING-u

Face lifting je vrsta je postupka kozmetičke hirurgije koja se koristi za podmlađivanje lica.
Face lifting se do 70-tih godina radio tehnikom povlačenjem kože lica i odsecanjem opuštenih delova. Vremenom su se načini i tehnike hirurškog face lifting-a usavršavali i rezultati poboljšavali. Face lifting je jedna od najzastupljenijih kozmetičkih operacija.
U Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški face lifting tretmani. Razlog tome leži u činjenici da su nehirurški face lifting tretmani bezbedniji i imaju niz prednosti u odnosu na hirurški face lifting. Face lifting, koji se radi u Vita Elos-u je postupak zatezanja kože lica, kako bi se otklonili znaci starenja, primenom najsavremenijih tehnologija iz oblasti aparatne kozmetike, a koje podstiču isključivo prirodno obnavljanje kolagena i elastina na različitim dubina (zavisno od vrste nehirurškog face lifting tretmana).
Face lifting tretmani, koji se rade u Vita Elos-u, su:
1. Radiotalasni face lifting,
2. Ultrazvučni SMAS lifting,
3. Nehirurška blefaroplastika,
4. Uklanjanje bora primenom Plasma Pen-a.

POJEDINAČNE CENE FACE LIFTING TRETMANA

Radiotalasni face lifting (neinvazivni tretman za uklanjanje bora koji se preporučuje u slučajevima kada su bore manje izražene i tretman se radi kao serija tretmana, najčešće oko 10 tretmana uklanjanje bora radiotalasima, a rezultati su vidljivi odmah). Cena pojedinačnog tretmana primenom radiotalasa je 2.000,00 RSD. Posebna pogodnost kod ovog tretmana je paket usluga, koja po ceni od 2.000,00 RSD obuhvata ne samo face lifting, već i lifting vrata.
Ultrazvučni SMAS face lifting (radi se samo jedan tretman u cilju postizanja dugoročnih rezultata i u grupi je neinvazivnih tretmana koji koristi 3D HIFU tehnologiju, baziranu na primeni duboko fokusiranog ultrazvuka). Cena tretmana Ultrazvučni SMAS lifting (face lifting) je 600 EUR, dok je za lifting pola lica cena 300 EUR, a za svaku treću, četvrtu itd. zonu ostvaruje se popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
Face lifting Plasma Pen-om za lifting kapaka i uklanjanje jastučića ispod očiju je Nehirurška blefaroplastika, koja se radi po ceni od 150 EUR po tretmanu. Uklanjanje bora i lifting celog lica je face lifting tretman kojim se mogu ukloniti bore sa čela, bore oko usana, nazolabijalne bore, ali i bore na teško dostupnim mestima, kao što su uši. Cena ovog tretmana je od 20 EUR pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Izaberite face lifting tretman koji najbolje rešava vaš problem po vrlo pristupačnim cenama!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više