fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica sa dugoročnim rezultatima

Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Nehirurško, lasersko uklanjanje keratoza u našem Kabinetu
3. jul 2023.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – najbolje rešenje za korekciju obrva
10. jul 2023.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Nehirurško, lasersko uklanjanje keratoza u našem Kabinetu
3. jul 2023.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – najbolje rešenje za korekciju obrva
10. jul 2023.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica sa dugoročnim rezultatima

LIFTING LICA TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Lifting lica je jedna od najčešćih usluga koja se traži nakon 35-te godine života. Zbog pojave prvih znakova starenja, pada tonus kože i javljaju se prve bore, tako da je lifting lica poželjno što pre raditi kako bi se dalji znaci starenja ublažili ili uklonili.
Lifting lica koji se danas nudi u najvećem broju kozmetičkih salona su kozmetički tretmani, u koje se ubrajaju: radiotalasni lifting, mezoterapija, podmlađivanje matičnim ćelijama i ćelijama rasta, botoks, fileri i razne druge metode. One se međusobno razlikuju po invazivnosti, ceni i efektima.
Najsavremeniji lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem, primenom 3D HIFU tehnologije – Ultrazvučni SMAS lifting.
Reč je o neinvazivnom tretmanu, sa dugoročnim efektima, se radi na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Tretman se radi samo jednom kako bi se postigli željeni rezultati.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad pruža svojim klijentima mogućnost da urade lifting lica na neinvazivan, prirodan i pouzdan način – putem ultrazvuka (3D HIFU tehnologija), koji je duboko i precizno fokusiran na SMAS sloj kože. Na ovaj način, primenom 3D HIFU tehnologija, izbegava se hirurško uklanjanje dela SMAS sloja u cilju uspešnog liftinga lica.
3D HIFU tehnologija, koju se koristi u Kabinetu, je najsavremenija oprema iz oblasti nehirurških tretmana za lifting lica, testirana je i odobrena od strane FDA, tako da je sigurnost i bezbednost postupka zagarantovana.
Rezultati koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica su vrlo slični hirurškom liftingu lica (smanjenje bora, njihovo uklanjanje i dugoročnost efekata), ali bez nuspojava koje hirurgija podrazumeva.
Suština tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica je prirodno podsticanje rasta i regeneracije kolagena u željenoj regiji dejstvom fokusiranog ultrazvuka na određenoj dubini. Postupak prirodnog obnavljanja kolagena traje najduže 6 meseci, kada tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica daje svoje maksimalne rezultate u trajanju do 3 godine.

Lifting lica ultrazvukom je neinvazivni metod, koji preporučujemo za mlađi i lepši izgled – lice bez bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više