fbpx

Dugoročni lifting lica samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting

Radiotalasni lifting – jedan od nehirurških face lifting tretmana koje nudimo
29. decembar 2023.
Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting za uspešno uklanjanje celulita
5. januar 2024.
Radiotalasni lifting – jedan od nehirurških face lifting tretmana koje nudimo
29. decembar 2023.
Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting za uspešno uklanjanje celulita
5. januar 2024.
Prikaži sve

Dugoročni lifting lica samo jednim tretmanom – Ultrazvučni SMAS lifting

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – DUGOROČNI LIFTING LICA

Dugoročni lifting lica je moguće postići na dva načina – hirurškim putem i neinvazivnom terapijom, koja se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad – Ultrazvučni SMAS lifting lica.
Ultrazvučni SMAS lifting lica je takav lifting lica koji se danas smatra trenutno najsavremenijom i najefikasnijom neinvazivnom metodom povećanja tonusa i zategnutosti kože lice bazirane na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom 3D HIFU tehnologije.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa hirurškom face lifting-u.
Za postizanje dugoročnog liftinga lica tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica nudi značajnu prednost u odnosu na sve postojeće nehirurške tretmane za lifting lica – dovoljan je samo jedan tretman da bi se postigli željeni rezultati.

PUN EFEKAT TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Ultrazvučni SMAS lifting lica je ultrazvučna, kozmetička, nehirurška procedura za lifting lica, jedina koja koristi ultrazvučno slikanje, što omogućava onima koji rade ovaj tretman za lifting lica da vide slojeve tkiva ciljanih tokom tretmana, a koji sadrže kolagen. Ovo osigurava da je ultrazvučna energija duboko fokusirana baš tamo gde je najpotrebnija – lice, vrat. Ultrazvučna energija se „sakuplja“ na određenoj dubini. Dubina na kojoj se deluje na kolagen je različita za različite regije, što zavisi od SMAS sloja tretirane regije i dubine na kojoj se grane kolagena u njoj nalaze. Ultrazvučni zraci se fokusiraju u željene tačke, deluju direktno na kolagen i već nakon samog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica proces stvaranja kolagena je otpočeo.
Posle procesa stimulacije toplotom (ultrazvukom), kolagen ponovo počinje da raste. Kako je za ljudski organizam karakteristično prirodno postepeno obnavljanje i rast kolagena (oko 6 meseci), rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica su vidljivi postepeno – obnovljene grane kolagena u najdubljim slojevima kože počinju da utiču na dubinsko zatezanje kože i na poboljšavanje metaboličkih, unutrašnjih procesa.
Istovremeno, rezultati tretmana su svakako vidljivi i pre 6 meseci, ali pun efekat je najčešće u pomenutom periodu (govoreći o najvećem broju pacijenata). Na ovaj način terapija Ultrazvučni SMAS lifting lica ujedno obezbeđuje i dugoročni efekti nehirurškog SMAS liftinga lica – od 1,5 do 3 godine (individualno).

Vraćanje mladolikog izgleda lica na rok od 3 godine samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više