fbpx

Ultrazvučno zatezanje nadlaktica

Trajna epilacija pazuha
Trajna epilacija pazuha laserom u našem Kabinetu
4. april 2022.
Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica
8. april 2022.
Trajna epilacija pazuha
Trajna epilacija pazuha laserom u našem Kabinetu
4. april 2022.
Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica
8. april 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučno zatezanje nadlaktica

OPUŠTENA KOŽA NADLAKTICE

Kako starimo, naše telo usporava proizvodnju esencijalnih proteina, koji omogućavaju koži da očuva elastičnost i zategnutost, jer se smanjuje količina elastina i kolagena. Vezina tkiva i mišici vremenom propadaju, a koža ispod ruku postaje labava i opuštena.
Opuštena koža nadlaktica se najčešće javlja iz sledećih razloga:
- gubitak tonusa kože i mišića,
- smanjena proizvodnja kolagenih vlakana usled starenja,
- gubitka kilograma,
- nemogućnost željenog nivoa zatezanja kože vežbanjem,
- genetski faktori.
Gubitak mišićne mase u rukama povezan sa starenjem (gubitkom kolagena), uz smanjenu fizičku aktivnost, uzrokuje da koža nadlaktice lagano počinje da visi i ruke gube svoj privlačan izgled.
Vežbe za biceps i triceps ne daju željene rezultate, te je opcija hirurgija mlohave kože nadlaktice, ali ona ostavlja vidljiv ožiljak. Alternativno, postoji nehirurški tretman „podizanja kože ruku“ koji je efikasan za redefinisanje oblika nadlaktica – Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktica.

ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE NADLAKTICA TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica je nehirurški metoda zatezanja kože, bez nuspojava, ožiljaka i neželjenog dejstva na okolna tkiva. Reč je o vrhunskom nehirurškom tretmanu za podizanja labave kože ruku koji daje impresivne rezultate na duži rok.
Ultrazvučni SMAS lifting koristi duboko fokusirane ultrazvučne talase sa ciljem postizanja efekata u vidu zatezanja i podizanje opuštene kože ruku. 3D HIFU tehnologija, koja se koristi prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica, je odobrena od strane FDA kao tretman za lice i vrat sa specifičnom kliničkom indikacijom za podizanje kože vrata, brade, stomaka i dekoltea, kao i ruku.
Parametre za tretman opuštene kože nadlaktica primenjujemo u skladu sa stanjem pacijenta i obimom problema koji se rešava, uz primenu odgovarajućih kertridža, prilagođenih strukturi kože nadlaktica. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru 3D HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting nadlaktica i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje oko 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege tretirane regije.
Rezultati tretmana ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica se javljaju postepeno, kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju, vraćajući koži elastičnost – opuštenost kože nestaje i ona postaje sve zategnutija i čvršća. Maksimalne rezultate pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci od tretmana, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena, a efekti su dugoročni (do 3 godine).
Rezultati koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica:
- stimuliše se rast novog kolagena duboko u naboranoj koži nadlaktica, vraćajući koži elastičnost,
- vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože nadlaktice, poboljšanje kvaliteta kože nadlaktice,
- nestajanje sitnih bora na koži nadlaktice,
- rezultati su vidljiviji tokom tri do šest meseci,
- pacijenti imaju zategnutu kožu nadlaktica duži vremenski period (do 3 godine).

Iskoristite najpovoljnije usluge iz oblasti ultrazvučnog liftinga u regionu za regiju nadlaktica – pobedite starenje na prirodan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više