fbpx

Lasersko, nehirurško uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u

Vita Elos, Novi Sad
Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede
6. maj 2022.
Način ishrane i efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
11. maj 2022.
Vita Elos, Novi Sad
Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede
6. maj 2022.
Način ishrane i efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
11. maj 2022.
Prikaži sve

Lasersko, nehirurško uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u

BEZBEDNOST POSTUPKA UKLANJANJE TETOVAŽA U NAŠEM KABINETU

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno Uklanjanje tetovaža nehirurškim putem – laserom, po pristupačnim cenama.
Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi i daje veoma dobre rezultate.
Drugi razlog koji uslugu Uklanjanje tetovaža čini bezbednom u našem Kabinetu je taj to sve svi tretmani, pa i ovaj, rade uz poštovanje visokih higijenskih standarda.
Treći razlog zbog kog je usluga Uklanjanje tetovaža bezbedna po klijenta je taj što tretman radi stručno lice -lekar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, koji pre samog tretmana procenjuje stanje kože i mogućnost pružanja usluge Uklanjanje tetovaža laserom.

KAKO VRŠIMO UKLANJANJE TETOVAŽA

Tretman Uklanjanje tetovaža se radi Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom. Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije. Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža laserom je neophodno poštovati sve savete lekara Kabineta u smislu nege tretiranog područja.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje tetovaža se kreće od RSD 2.000,00 pa naviše, zavisno do veličine tretirane regije. Broj tretmana Uklanjanje tetovaže je individualan (najčešće je od 5 do 10 tretmana).
Faktori koji utiču na broj tretmana i sam uspeh tretmana Uklanjanje tetovaža laserom su:
- boja tetovaže,
- veličina tetovaže,
- vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja,
- čistoća i vrsta korišćenog pigmenta,
- dubina na kojoj je rađena tetovaža,
- da li je tetovaža rađena kao amatersko ili profesionalno tetoviranje.

Uklanjanje tetovaža laserom, nehirurškim putem na potpuno bezbedan i siguran način uz zavidne rezultate – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više