fbpx

Radiotalasni lifting u kombinaciji sa tretmanom Ultrazvučna kavitacija – uspešno uklanjanje celulita

Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom u Vita Elos-u
24. februar 2022.
SIMETRIJA LICA
Zašto je važno da za tretman Ultrazvučni SMAS lifting poznajemo morfologiju lica
2. mart 2022.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom u Vita Elos-u
24. februar 2022.
SIMETRIJA LICA
Zašto je važno da za tretman Ultrazvučni SMAS lifting poznajemo morfologiju lica
2. mart 2022.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting u kombinaciji sa tretmanom Ultrazvučna kavitacija – uspešno uklanjanje celulita

POJAVA CELULITA I NJEGOVO LEČENJE

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Najčešći faktori koji izazivaju pojavu celulita su: nepravilna ishrana, stres, pušenje, konzumiranje alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti, kao i tesna odeća. Celulit ne pogađa samo osobe sa prekomernom težinom, već se javlja i kod vitkih i mladih osoba.
Najčešće regije na kojima se javlja celulit su: butine, listovi, sedalni region, stomak, donji deo leđa. U poznijim godinama celulit se može pojaviti i na nadlakticama.
Veoma uspešni i efikasni tretmani za lečenje celulita, koji su dostupni u Kabinetu, su Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting. Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting su neinvazivni, nehirurški tretmani i ne zahtevaju nikakav oporavak pacijenta. Tretmani su sigurni i bezbedni. Da postizanje željenih rezultata neophodno ih je primenjivati kao seriju tretmana (individualno se određuje za svakog klijenta). Uz tretmane Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting, neophodno je da se klijent pridržava i određenog režima vežbanja i ishrane, kako bi rezultati bilo što dugotrajniji.

TRETMANI RADIOTALASNI LIFTING I ULTRAZVUČNA KAVITACIJA ZA UKLANJANJE CELULITA

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela. Redukcija celulita tretmanom Ultrazvučna kavitacija se postiže na taj način što se tope masne ćelije na tretiranim regijama, bez opasnosti da se jave oštećenja vaskularnog sistema. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti uz pomoć ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema.
Radiotalasni lifting je tretman kojim se radiotalasima određene frekvencije deluje na površinski sloj kože. Tokom tretmana Radiotalasni lifting, radiotalasi utiču na to da se koža „izravna“ i ujedno tope površinsku masnoću - sam celulit. Radiotalasni lifting je tretman kojim se postižu dva efekta: eliminiše se narandžina kora koju je celulit stvorio i povećava se tok limfe, poboljšava cirkulacija, čime se celulit smanjuje i dubinski i površinski.
Efekti kombinacije tretmana Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija:
• gubitak masnih naslaga uz smanjenje obima,
• reoblikovanja tela na željenim mestima,
• reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože,
• smanjenje i uklanjanje naslaga celulita po zonama.

Kombinacijom tretmana Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija do tela bez celulita!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više