fbpx

Radiotalasni lifting – tretman namenjen uspešnom vraćanju mladalačkog izgleda

Lifting lica
Kada može da se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica
4 avgusta, 2021
Uklanjanje tetovaža laserom – Vita Elos
8 avgusta, 2021
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – tretman namenjen uspešnom vraćanju mladalačkog izgleda

Radiotalasni lifting

KAKO SE RADI TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Kolagen je gradivni element svake ćelije kože i najvažniji je nosilac funkcije regeneracije organizma. Kolagen, zajedno uz elastin, se smatra „odgovornim“ za elastičnost kože i njen mladalački izgled. Prirodno stvaranje kolagena se starenjem usporava i koža postepeno gubi svoju elastičnost, postaje suvlja i sve više zborana.
Radiotalasni lifting je tretman koji omogućava proces prirodnog podmlađivanja kože. Radiotalasni lifting je tretman koji je namenjen uspešnom vraćanju mladalačkog izgleda i kod žena i kod muškaraca na prirodan i neinvazivan način. Tretman radiotalasnog liftinga je potpuno bezbolan, bezbedan, prijatan, bez ikakvih nuspojava i nema nikakvog perioda oporavka.
Sama procedura tretmana Radiotalasni lifting započinje nanošenjem gela preko tretirane regije, nakon čega se malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) prelazi po tretiranoj površini. Dejstvom radiotalasa stvara se toplota – zagreva se srednji sloj kože (do 42⁰ C), u kojem se nalaze kolagen i elastin. Elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja, jer se vrši stimulacija fibroblastnih ćelija. Reakcija na radiotalasnu stimulaciju je retrakcije kolagena i elastina i njihovo učvršćivanja. Toplotu, koju postiže bipolarni manipulator, klijent ne oseti kao jako visoku temperaturu odnosno peckanje, jer naneti gel ima funkciju i hlađenja kože tokom tretmana radiotalasni lifting. Tretman radiotalasni lifting traje oko 30 - 45 minuta. Nakon tretmana Radiotalasni lifting se uklanja gel, a rezultati su vidljivi odmah.
Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana, procenjuje se stanje kože klijenta i shodno tome se kreira individualna shema tretmana radiotalasni lifting, pa tako to mogu biti serije od 5 do 20 tretmana sa razmakom 7 do 10 dana između serija tretmana. Za održavanje postignutih rezultata u vidu podmlađivanja kože tretirane regije, potreban je odgovarajući režim negovanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.

KADA RADITI TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting se preporučuje:
• kada se pojave prve bore i prvi znaci starenja,
• kod opuštene kože posle trudnoće i/ili mršavljenja,
• kod opuštenosti kože lica, vrata, stomaka, ruku, nogu, dekolteu,
• kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora,
• ako je prisutno „fotostarenje“ kože, zbog pojačanog dejstva i izloženosti Suncu,
• ako se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata,
• kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži,
• prisutne dehidratacije kože, smanjenog turgora kože,
• pre i posle hirurških tretmana,
• nakon kavitacijskog tretmana u cilju otklanjanje strija i celulita,
• ukoliko je potrebno zatezanje grudi ili gluteusa.
Kontraindikacije za tretman Radiotalasni lifting postoje: maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, prisustvo srčanog pejsmejkera, prisustvo metalnih implantata, poremećaj koagulacije, epilepsija, hepatitis infekcije, otvorene rane, bolesti kože, trudnoća i dojenje.

Zakažite tretman radiotalasni lifting u našem Kabinetu i vratite mladalački izgled lica i tela!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više