fbpx

Radiotalasni lifting – paket uštede koji nudi Vita Elos za ovu vrstu usluge

Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom
10 septembra, 2021
Kolagen
Prirodna stimulacija rasta kolagenih vlakana ultrazvukom
15 septembra, 2021
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – paket uštede koji nudi Vita Elos za ovu vrstu usluge

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

RADIOTALASNI LIFTING – TRETMAN ZA PODMLAĐIVANJE KOŽE LICA I TELA

Radiotalasni lifting je tretman koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.
Tretman Radiotalasni lifting se radi ukoliko se želi efekat liftinga bez hirurškog zahvata, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži. Njegove prednosti su te što se može podjednako uspešno tretirati i lice i telo tokom čitave godine.
Radiotalasni lifting lica i tela se preporučuje:
- kada se pojave bore i prvi znaci starenja,
- kod slabe i opuštene kože posle trudnoće i/ili mršavljenja,
- kod opuštenosti kože na licu, vratu, dekolteu,
- kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora,
- ukoliko je potrebno zatezanje stomaka, ruku, nogu, gluteusa,
- u cilju otklanjanje strija i celulita,
- kod izraženo dehidrirane kože,
- ukoliko je prisutan smanjen turgor kože (mobilnost i elastičnost potkožnog tkiva se smanjuju starenjem i dugotrajnim izlaganjem Suncu).
Radiofrekventni ili Radiotalasni lifting (RF-LIFTING) se radi kao serija tretmana. Najčešće je potrebno 10 tretmana, nakon čega se preporučuje održavanje postignutog lifting efekata u vidu jednom tretmana mesečno.

PAKET UŠTEDE – PO CENI JEDNOG TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING RADIMO DVE REGIJE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je kreirao paket uštede za tretman Radiotalasni lifting. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata.
Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno - regija lica i vrata. Uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno (i lice i vrat), kako bi se postigli ujednačeni rezultati.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU (LICE) – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE (LICE I VRAT) – RSD 2.000,00
Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Posebno ističemo da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana, čime se postiže ukupna ušteda od 20.000,00 RSD.

Podmladite kožu lica i vrata i uklonite bore tretmanom Radiotalasni lifting lica uz značaju uštedu korišćenjem našeg paketa usluge!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više