fbpx

Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom

Obuka u našem kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting
8 septembra, 2021
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Radiotalasni lifting – paket uštede koji nudi Vita Elos za ovu vrstu usluge
13 septembra, 2021
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom

808 DIOD LASER

Tretman Trajna epilacija laserom je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim za rešavanje pitanja neželjene maljavosti. Efikasnost tretmana se bazira na primeni najsavremenijeg lasera - 808 Diod lasera.
808 Diod laser je:
- najkvalitetnija oprema sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars),
- najnovija generacija lasera sa pojačanim sistemom hlađenja, uz postizanje visoke efikasnosti i bezbednosti tretmana, dajući dugotrajne rezultate,
- laser sa velikom dimenzijom manipulatora (27x15 mm), koji dozvoljava da se ubrza tretman i poboljša vaš komfor,
- laser koji omogućava epilaciju svih vrsta i tena kože, kao i svih boja dlaka (osim sedih),
- laser sa velikom dužinom talasa koji garantuju duboko prodiranje zraka u dermu i izaziva nepovratno uništavanje dlaka,
- usklađen sa evropskim i američkim standardima kozmetologije i dermatologije (klinički ispitana oprema).

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Tretman Trajna epilacija laserom je praćen blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Postupak tretmani Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i bez nuspojava.
Laserski snop 808 Diod lasera se usmerava na kožu tretirane regije lica ili tela i direktno deluje kroz melanin (pigment) zagrevajući folikulu neželjene dlake. Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju. Ćelije melanina i folikule apsorbuju tu energiju lasera, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka, termički je oštećuju i na taj način dovode do njihovog selektivnog uništenja. Ovim postupkom tretmani Trajna epilacija laserom se dlaka u potpunosti i trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u tretiranoj regiji, više neće biti (one više neće rasti). Ovako oštećen koren neželjene dlake više ne može stvarati dlaku istog kvaliteta kao ranije. Svakim sledećim tretmanom Trajna epilacija laserom se ovo oštećenje povećava, te posle 8 do 15 tretmana Trajna epilacija laserom (u intervalima koje lekar Kabineta odredi) dolazi do trajnog izostanka rasta dlake. Trajna epilacija laserom sa obavlja tokom faze rasta dlake, jer je tada najbolje delovanje lasera, a tretmani se ponavlja u određenim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake.
Ukupan broj tretmana Trajna epilacija laserom zavisi od pigmenta dlake, gustine dlaka i jačine, hormonskog statusa klijenta, kao i pola.

Trajna epilacija najsavremenijim laserom u našem Kabinetu – uspešno rešavanje problema neželjene maljavosti!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više