fbpx

Prirodan nehirurški lifting lica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
23. oktobar 2023.
Ultrazvučna kavitacija
Sve o tretmanu Ultrazvučna kavitacija
27. oktobar 2023.
Lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
23. oktobar 2023.
Ultrazvučna kavitacija
Sve o tretmanu Ultrazvučna kavitacija
27. oktobar 2023.
Prikaži sve

Prirodan nehirurški lifting lica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

ZAŠTO KAŽEMO DA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING PRIRODAN FACE LIFTING

Prirodan način zatezanja lica je danas jedina alternativa hirurgiji i daleko je sigurniji metod, bez rizika i neželjenih pojava – Ultrazvučni SMAS lifting tretman. Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni i to između 1,5 i 3 godine (što je individualno) računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije – 6 meseci nakon procedure.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica primenom duboko fokusiranog ultrazvuka nudi naš Kabinet, ako vrlo popularni i široko prihvaćenu opciju liftinga lica i uklanjanja vidljivih znakova starenja.
Ultrazvučni SMAS lifting tretman dovodi do zatezanja lica, podbratka, vrata i dekoltea, kao i pojedinih regija tela (ruke, butine, stomak, zadnjica).
Za Ultrazvučni SMAS lifting kažemo da je prirodan način zatezanja lica iz sledećih razloga: tehnologija koja se koristi je testirana, proverena i prirodnim putem podstiče zamenu istrošenog kolagena (3D HIFU tehnologija), načina delovanja (stimulacija prirodnih procesa u organizmu – obnavljanja kolagena), nema invazivnog, niti operativnog zahvata.
Ultrazvučni SMAS lifting ili duboki SMAS lifting lica, kao metod podmlađivanja i zatezanja kože dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka, omogućava da se jedino na ovaj način direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve u kojim se nalazi kolagen), stimulišući prirodno i bezbolno stvaranje kolagena i elastina u tretiranim regijama.

PREDNOSTI TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Prednosti nehirurške terapije Ultrazvučni SMAS lifting su:
- nema hirurškog zahvata, skalpela, ožiljaka, niti neželjenih nuspojava,
- kod ultrazvučnog SMAS liftinga se jedino postiže dubinsko delovanje na kožu,
- na temperaturi od 70-75 °C, koliko se postiže samo kod SMAS liftinga, se deluje na denaturaciju kolagena, čime se podstiče njegovo prirodno obnavljanje na dugi rok (1,5 do 3 godine),
- terapija deluje vrlo precizno (zahvaljujući fokusiranom ultrazvuku) na tačno određene (željene) tačke i to na svim dubinama (različite zavisno od tretirane regije i idu od 3 do 18 mm),
- mogućnost praćenja čitavog toka postupka na ekranu monitora 3D HIFU aparata, čime se pažljivo prati svaka tačka na koju se deluje duboko fokusiranim ultrazvukom.

Nehirurški lifting lica na prirodan način uz dugoročne efekte!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više