fbpx

Primena 3D HIFU aparata u Vita Elos-u

Radiotalasni ligting
Tretman radiotalasni lifting – efekti koje postižemo
10. januar 2022.
Prednosti nehirurškog u odnosu na hirurški face lifting
14. januar 2022.
Radiotalasni ligting
Tretman radiotalasni lifting – efekti koje postižemo
10. januar 2022.
Prednosti nehirurškog u odnosu na hirurški face lifting
14. januar 2022.
Prikaži sve

Primena 3D HIFU aparata u Vita Elos-u

3D HIFU

APARATNA KOZMETIKA I 3D HIFU APARAT

Kada se u kozmetičke svrhe koriste aparati za rešavanje određenih estetskih problema, govorimo o aparatnoj kozmetici. Vita Elos Novi Sad je kabinet koji se specijalizovao za aparatni vid kozmetologije. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata primenu testiranih, odobrenih i savremenih aparata sa visokim procentom uspešnosti tretmana. To je ujedno i osnovni razlog zašto smo se odlučili za primenu aparatne kozmetike u našem Kabinetu – tretmani bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.
Jedan od aparata, koji se koristi u Vita Elos-u je i 3D HIFU aparat, namenjen tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. 3D HIFU aparat je jedina, trenutno prisutna oprema za Ultrazvučni SMAS lifting, koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). 3D HIFU oprema je testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom.

3D HIFU APARAT ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, primenom fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
3D HIFU aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
Primenom 3D HIFU opreme kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se postižu kompletni lifting efekti sa dugoročnim efektima. Terapija 3D HIFU tehnologijom predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože – poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože. 3D HIFU ultrazvuk, bez nuspojava, smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.

Uz pramenu najsavremenijeg 3D HIFU aparata kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting mladolik izgled i kompletan lifting efekat su zagarantovani samo jednim tretmanom!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više