fbpx

Povoljne cene tretmana face lifting-a koje nudi Vita Elos

Laserska trajna epilacija – cena tretmana po regijama
8. jul 2022.
Podmlađivanje lica i tela bez skalpela samo jednim tretmanom
13. jul 2022.
Laserska trajna epilacija – cena tretmana po regijama
8. jul 2022.
Podmlađivanje lica i tela bez skalpela samo jednim tretmanom
13. jul 2022.
Prikaži sve

Povoljne cene tretmana face lifting-a koje nudi Vita Elos

FACE LIFTING TRETMANI VITA ELOS-a

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se rade raznovrsni, ali isključivo nehiruršku face lifting tretmani, koji mogu međusobno da se kombinuju i nadopunjuju.
Face lifting tretmani kabineta obuhvataju:
1. Ultrazvučni SMAS face lifting,
2. Radiotalasni face lifting,
3. Nehirurška blefaroplastika,
4. Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
Svaki od tretmana daje izuzetne rezultate, a koji će se primeniti u konkretnom slučaju određuje lekar na osnovu stanja kože pacijenta, godina i prisutnog problema.
Ultrazvučni SMAS face lifting je ultrazvučna terapija, alternativa hirurškom face lifting-u, ali bez nuspojava i korišćenja skalpela. Bazira se na primeni najsavremenije tehnologije – 3D HIFU ultrazvučnog aparata, koji utiče na regeneraciju kolagena u celosti sa efektima face lifting-a do 3 godine. Samo jedan Ultrazvučni SMAS face lifting tretman je dovoljan za postizanje željenih rezultata.
Radiotalasni face lifting je terapija radiotalasima za koju je karakteristično da se prvi put radi u seriji tretmana (najčešće oko 10 tretmana face lifting-a), a nakon postignutih rezultata se preporučuje mesečno jedan tretman Radiotalasni face lifting u cilju očuvanja postignutih rezultata. Radiotalasni face lifting može da se primenjuje samostalno ili u kombinaciji sa ostalim tretmanima face lifting-a u Vita Elos-u.
Plasma Pen zatezanje kože i uklanjanje bora (face lifting) je nehirurška intervencija namenjena face lifting-u uz primenu jonizovanog gasa (plazme). Primenom Plasma Pen tehnologije rade se dva tretmana – tretman Nehirurška blefaroplastika (zatezanje kapaka i uklanjanje kesica i jastučića ispod očiju) ili Uklanjanje bora Plasma Pen-om (regija čela, nazolabijalne bore i teško dostupna mesta, kao što su uši). Efekti ovih face lifting tretmana su dugoročni (dužina efekta je individualna i zavisi od samog procesa prirodnog starenja kože svakog pacijenta, kao i njegove genetike). Mogu da se kombinuju sa ostalim face lifting tretmanima Kabineta.

CENE POJEDINAČNIH FACE LIFTING TRETMANA

Cene svih face lifting tretmana su prilagođene tržištu i želji da budu pristupačni za što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede za klijente, koji su naročito važni kada je reč o seriji tretmana.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radi po ceni od 300 EUR do 600 EUR, zavisno od regije. Korišćenjem paketa kreiranih za ovaj tretman, moguće je uštedeti i do 550 EUR zavisno od izbora paketa.
Tretman Radiotalasni lifting lica se radi po ceni od 2.000 RSD, ali i tu je kreiran paket koji podrazumeva da se po istoj ceni tretira i lice i vrat, što je velika ušteda kod serije tretmana Radiotalasni lifting.
Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) se radi po ceni od 150 EUR po tretmanu i tretman Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 20 EUR po tretmanu pa naviše (zavisno od površine tretirane zone, broja tretmana i dogovora).

Iskoristite povoljne cene našeg kabineta i zakažite neki od tretmana podmlađivanja!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više