fbpx

Povoljne cene face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos

HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija – poređenje sa klasičnim HIFU aparatom
9. februar 2022.
Najpovoljnije cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu
14. februar 2022.
HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija – poređenje sa klasičnim HIFU aparatom
9. februar 2022.
Najpovoljnije cene za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu
14. februar 2022.
Prikaži sve

Povoljne cene face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos

VRSTE FACE LIFTING TRETMANA KOJI SE RADE KAO NEHIRURŠKI FACE LIFTING

Face lifting (Rhytidectomy - od starogrčkog rytis (rhitis) „bora“ i ektomē (ektome) „isecanje“, hirurško uklanjanje bora), je vrsta je postupka kozmetičke hirurgije koja se koristi za podmlađivanje lica. Hirurški face lifting i danas, pored unapređenja metoda i tehnika koje se primenjuju, ima svoje nedostatke. Kako bi se izbegli svi rizici operativnog face lifting-a, u Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški tretmani zatezanja lica, koji mogu međusobno da se kombinuju i nadopunjuju. Prednosti nehirurškog face lifting-a su brojne, počev od prirodnog načina podmlađivanja koji daju dugoročne efekte, pa sve do cene svakog nehirurškog face lifting tretmana u Kabinetu.
Nehirurški face lifting tretmani, dostupni u Vita Elos-u su:
1. Ultrazvučni SMAS face lifting je ultrazvučna terapija, alternativa hirurškom face lifting-u, ali bez nuspojava i korišćenja skalpela. Bazira se na primeni najsavremenije tehnologije – 3D HIFU ultrazvučnog aparata, koji prodire do najdublji slojeva kože (SMAS sloj) i tako utiče na regeneraciju kolagena u celosti sa efektima face lifting-a do 3 godine. Samo jedan Ultrazvučni SMAS face lifting tretman je dovoljan za postizanje željenih rezultata.
2. Radiotalasni face lifting je terapija radiotalasima za koju je karakteristično da se prvi put radi u seriji tretmana (najčešće oko 10 tretmana face lifting-a), a nakon postignutih rezultata se preporučuje mesečno jedan tretman Radiotalasni face lifting u cilju očuvanja postignutih rezultata. Radiotalasni face lifting može da se primenjuje samostalno ili u kombinaciji sa ostalim tretmanima face lifting-a koji se nude u Vita Elos-u.
3. Plasma Pen zatezanje kože i uklanjanje bora (face lifting) je nehirurška intervencija namenjena face lifting-u uz primenu jonizovanog gasa (plazme). Zavisno od prisutnog problema, radi se tretman Nehirurška blefaroplastika (zatezanje kapaka i uklanjanje kesica i jastučića ispod očiju) ili Uklanjanje bora Plasma Pen-om (regija čela, nazolabijalne bore i teško dostupna mesta, kao što su uši). Kod ovih metoda face lifting-a se postižu, uz najčešće par tretmana, uklanjanje sitnih bora u celosti i vidno i značajno smanjenje dubokih bora lica. Tretmani su bezbedni i zahtevaju kraći oporavak (5 do 7 dana). Efekti ovih face lifting tretmana su dugoročni (dužina efekta je individualna i zavisi od samog proces prirodnog starenja kože svakog pacijenta, kao i njegove genetike).

CENE POJEDINAČNIH FACE LIFTING TRETMANA U KABINETU

Pored stručnosti, raznovrsnosti tehnologije, sigurnosti za pacijente kod svakog tretmana nehirurški face lifting i zavidnih rezultata, Kabinet nudi i najpovoljnije cene za svoje usluge. Face lifting tretmani koji se nude u Vita Elos-u se najčešće rade kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom. Cene svih face lifting tretmana su prilagođene tržištu i želji da budu pristupačni za što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede za klijente.
Cene pojedinačnih nehirurških face lifting tretmana u Kabinetu:
• Face lifting tretman kod kog se primenjuje 3D HIFU tehnologija se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR. Paketi usluga za ovaj face lifting tretman, obezbeđuju uštedu za klijente i do 550 EUR, zavisno od izbora paketa.
• Radiotalasni lifting celog lica po ceni pojedinačnog tretmana od 2.000,00 RSD, a korišćenjem paketa usluge se po istoj ceni mogu raditi dve regije (lice i vrat),
• Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju) po ceni od 150 EUR po tretmanu,
• Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 20 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Povoljne cene svih face lifting tretmana za rešavanje estetskih problema – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više