fbpx

Poslovna politika Vita Elos-a

Ultrazvučni SMAS lifting lica
Prednosti ultrazvučnog SMAS liftinga u odnosu na ostale metode liftinga lica
22 avgusta, 2018
trajna epilacija
Priprema za tretman Laserska trajna epilacija
27 avgusta, 2018
Prikaži sve

Poslovna politika Vita Elos-a

Poklon Vaučer

STRUČNOST OSOBLJA

Kod nas, svakom klijentu se posvećuje posebna pažnja - od detaljne analize pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, preko definisanja vrste i toka tretmana, pa do praćenje ostvarenih rezultata. Cilj nam je da svaki klijent izađe zadovoljan, ali prvenstveno da mu usluga bude pružena u skladu sa visokim stručnim, profesionalnim i etičkim standardima.
Tim stručnjaka u Vita Elos-u čine kozmetičar i lekar iz Moskve, sa radnim iskustvom preko 10 godina iz ovog polja kozmetike i zdravstva. Kozmetičar je specijalizovan za oblast rada pod nazivom aparatna kozmetika, dok je lekar na raspolaganju svakom klijentu za preventivni pregled, praćenje stanja pacijenata i davanje saveta u skladu sa zdravstvenim stanjem klijenta nakon tretmana. Ono što je karakteristično za Vita Elos tim je da se profesionalno i stručno pružanje usluga bazira na stalnoj edukaciji u skladu sa promenama u svetu aparatne kozmetike.

SIGURNOST KLIJENATA

U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, namenjene i ženama i muškarcima. Ma koji od tretmana da izaberete, ono što vam se garantuje je da se terapije sprovode bez neželjenih nuspojava, zbog primene najsavremenije i strogo proverene aparature, ali i zbog činjenice da sve tretmana prethodno i sami proverimo. Ni jedan od tretmana koje nudimo ne isprobavamo na pacijentima, niti se oslanjamo samo na kvalitet opreme i očekivane rezultate. Ono što je politika naše kuće je da ih sve prvo uradimo lično, pa tek potom nudimo vama. Sigurnost klijenata nam je na prvom mestu u svakom trenutku.
Pored lično proverenih tretmana, takođe veliku pažnju posvećujemo higijenskim uslovima rada, primenjujući najviše higijenske standarde.

INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU

Vita Elos filozofija je bazirana na pojedinačnom pristupu nege lica i tela svakog klijenta pojedinačno, što znači da su naše usluge u potpunosti prilagođene specifičnim potrebama i stanju kože svakom klijentu koji dođe. U zavisnosti od vrste usluge koju želite, lekar procenjuje, pri prvom dolasku, na koji način je moguće najbolje i najbezbednije po vaše zdravlje pružiti željenu estetsku uslugu, a potom naš kvalifikovani i obučeni kozmetičar detaljno objašnjava metod rada i efekte koje možete očekivati. Kao rezultat toga, svaka žena ili muškarac, mogu biti sigurni da je njihova bezbednost i zdravlje na prvom mestu, a rešavanje estetskog problema u potpunosti prilagođeno vašim individualnim potrebama. Tokom i nakon svih tretmana, dobijate detaljna uputstva o negovanju tretiranog dela, savete lekara i preporuku kada nastaviti sa daljim tretmanima.
Ono što nas razlikuje i izdvaja u odnosu na većinu kozmetičkih salona je to da vaš estetski problem nećemo pristati da rešavamo po svaku cenu tj. na vaše insistiranje, ukoliko to nije u skladu sa etikom našeg poslovanja i ukoliko to može negativno da se odrazi na vas u ma kom smislu, a posebno zdravstvenom.

Cilj nam je da na stručan način i prilagođen samo Vama učinimo da Vaša lepota što duže traje. Zakažite svoj termin za neku od naših usluga iz oblasti aparatne kozmetike!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više