fbpx

Prednosti ultrazvučnog SMAS liftinga u odnosu na ostale metode liftinga lica

Uklanjanje akni
Lečenje i uklanjanje akni u Vita Elos-u
20. avgust 2018.
Poklon Vaučer
Poslovna politika Vita Elos-a
24. avgust 2018.
Uklanjanje akni
Lečenje i uklanjanje akni u Vita Elos-u
20. avgust 2018.
Poklon Vaučer
Poslovna politika Vita Elos-a
24. avgust 2018.
Prikaži sve

Prednosti ultrazvučnog SMAS liftinga u odnosu na ostale metode liftinga lica

Ultrazvučni SMAS lifting lica

NEINVAZIVNOST ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA

Postoje razne vrste liftinga lica, koje se danas primenjuju u kozmetičkim salonima i hirurškim ordinacijama. Najčešće su to invazivni postupci, a najpopularniji su: klasični, hirurški face-lifting, hirurški SMAS lifting lica, mezoniti lifting i botulinski toksin.
FDA je odobrila jedini tretman koji je neinvazivan i podiže kožu (lifting kože) – tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je takođe jedini kozmetički postupak za korišćenje ultrazvučnog snimanja, što dozvoljava praktičarima da vide slojeve tkiva koji se ciljaju tokom postupka nehirurškog SMAS liftinga lica, kako bi se osigurala najefikasnija i najprihvatljivija energija ultrazvuka, kojom će se delovati na željeno mesto i tako biti najkorisnija u smislu efekta.
Uz dodavanje novog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea, Ultrazvučni SMAS lifting je sada jedini neinvazivni postupak koji je FDA posebno naznačila kako bi se poboljšale linije i bore na vratu tj. u predelu dekoltea.

PREDNOSTI ULTRAZVUČNOG SMAS LIFTINGA U ODNOSU NA DRUGE METODE LIFTINGA

Osnovna prednost Ultrazvučnog SMAS liftinga se ogleda u neinvazivnosti postupka uz dugoročne efekte, bez nuspojava.
Posmatrajući ultrazvučni SMAS lifting pojedinačno u odnosu na ostale invazivne metode liftinga, prednosti su sledeće:

- Postupak nehirurškog SMAS liftinga je gotovo bezbolan i potpuno bezbedan. Nema sečenja, niti bilo kog drugog oblika invazivne intervencije na tretiranoj regiji. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka, ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.

- Mezoniti lifting traje koliko i uvedene niti pod kožom – oko 6 meseci, nakon čega se one razgrade i prestaje mogućnost stvaranja kolagena oko njih. Efekat, koji se postigne u toku tih 6 meseci, može da traje u najboljem slučaju 2 godine. Postupak je invazivan i bolan, jer podrazumeva korišćenje iglica kojima se ubacuju niti pod kožu tretirane regije. Jedan od dodatnih rizika je mogućnost asimetrije lice (tretirane zone) usled loše ubrizganih ili neravnomerno ubrizganih niti. Ultrazvučni SMAS lifting tretman nikako ne može dovesti do asimetrije lica, jer se sve vreme postupak prati na monitoru HIFU ultrazvučnog aparata.

- U kozmetici se, nakon nepravilne i preterane upotrebe toksina (botoksa), kao neželjeno dejstvo se može javiti neadekvatni (asimetrični) izraz lica, „viseći kapak“, dvostruki vid, nepravilan osmeh, gubitak sposobnosti zatvaranja očnih kapaka ili umanjenje snage mišića za žvakanje čvrste hrane (kod ubrizgavanja toksina u vilične mišiće). Svi rezultati tretmana liftinga botoksom u kozmetologiji su ograničenog trajanja - do šest nedelja, a najčešće između 3-8 meseci, nakon čega se tretman može ponoviti. Ultrazvučni SMAS lifting, za razliku od liftinga botoksom, ne podrazumeva nikakvo ubrizgavanje supstanci u telo pacijenta, već se efekat zatezanja lica postiže korišćenjem visoko fokusiranog ultrazvuka. Procedura Ultrazvučni SMAS lifting terapije je takva da onemogućava asimetrije i greške tog tipa, jer se postupak strogo prati na monitoru HIFU aparata i prilagođava individualnim zahtevima pacijenta.

Izaberite prirodan, dugoročni i bezbedan postupak liftinga – Ultrazvučni SMAS lifting terapiju u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više