fbpx

Priprema za tretman Laserska trajna epilacija

Poklon Vaučer
Poslovna politika Vita Elos-a
24. avgust 2018.
Lifting lica - Vita Elos
Kome je namenjen ultrazvučni SMAS lifting lica
29. avgust 2018.
Poklon Vaučer
Poslovna politika Vita Elos-a
24. avgust 2018.
Lifting lica - Vita Elos
Kome je namenjen ultrazvučni SMAS lifting lica
29. avgust 2018.
Prikaži sve

Priprema za tretman Laserska trajna epilacija

trajna epilacija

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Tretman Laserska trajna epilacija je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Praćen je blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane.
Tretman Laserska trajna epilacija može da se radi tokom cele godine. U našem Kabinetu se tretman trajnog uklanjanja dlaka radi 808 Diod laserom.
Trajna epilacija 808 Diod laserom je namenjena svima, od perioda adolescencije do starije životne dobi, pri čemu to mogu bez razlike biti i žene i muškarci. Najčešće su to klijenti sa izraženom prekomernom maljavošću, ali i oni sa neželjenom maljavošću.

PRIPREMA ZA TRETMAN LASERSKA TRAJNA EPILACIJA

Pripreme za tretman Laserska trajna epilacija obuhvataju tri osnovna koraka:

1. Ne uklanjati dlake voskom
Pre otpočinjanja procesa uklanjanja dlaka tretmanom Laserska trajna epilacija, veoma je važno da se dlake sa regije koju želite da tretirate ne čupaju pincetom ili voskom u periodu od 4 nedelje. Razlog zbog kog se nikako ne preporučuje depilacija voskom (pincetom) je taj što se tim načinom uklanjanja neželjenih dlaka one dlake dovode u različite faze rasta, a time se povećava broj tretmana Laserska trajna epilacija.

2. Sačuvati regiju koja će se tretirati laserom, u cilju trajne epilacije, zdravom i neoštećenom
Regija kože koja se tretira laserom kako bi se trajno uklonile dlačice ne može da bude oštećena iz bilo kog razloga (oštećenje kože nastalo usled izlaganja suncu ili na neki drugi način). Kožno tkivo sa kojeg se uklanjaju dlačice tretmanom Laserska trajna epilacija mora biti potpuno zdravo. Nakon samog tretmana Laserska trajna epilacija je zabranjeno sunčanje u toku narednih 48 sati, kao i korišćenje saune, parnog kupatila, solarijuma ili kupanja u vreloj vodi.

3. Konsultacija sa lekarom u našem Kabinetu pre tretmana Laserska trajna epilacija
Specijalno obučeno lice u našem Kabinetu će obaviti pregled i konsultacije i detaljno vas uputiti u sam proces tretmana Laserska trajna epilacija. Takođe ćete dobiti sve informacije u vezi efekata koje možete očekivati tokom svih faza tretmana Laserska trajna epilacija. Neophodno je da tokom razgovora kažete koje hronične bolesti imate i koje lekove trenutno koristite, jer izvesni lekovi spadaju u grupu fotosenzitivnih lekova, te je neophodno uskladiti moment laserske epilacije i njihove primene.

Pripremite se pravilno za tretman Laserska trajna epilacija i uklonite trajno neželjene dlake na siguran način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više