fbpx

Paket usluga u Vita Elos-u

Trajna šminka usana
Popust na uslugu Trajna šminka usana
14. oktobar 2016.
Puder obrve
Puder obrve -Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows”
24. oktobar 2016.
Trajna šminka usana
Popust na uslugu Trajna šminka usana
14. oktobar 2016.
Puder obrve
Puder obrve -Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows”
24. oktobar 2016.
Prikaži sve

Paket usluga u Vita Elos-u

Radiotalasni lifting

PAKET USLUGA ZA TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos uvodi još jednu novinu u okviru svojih usluga. Reč je o paket usluzi za tretman Radiotalasni lifting. Ono što ovaj paket podrazumeva, kao povoljnost za sve naše klijente koji koriste uslugu Radiofrekventni ili Radiotalasni lifting (RF-LIFTING), je da po ceni 1 zone koja se tretira, od sada imate po istoj ceni 2 zone.
Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože tela i kože bez volumena. Postupak radiotalasnog liftinga se radi radiotalasnim manipulatorom kao vrlo jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan tretman za vaše lice ili telo. Tretman radiotalasng liftinga dovodi do poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog tela. Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) daje izuzetne rezultate kod tretmana regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 1 ZONU
RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 2 ZONE
RSD 2.000,00
Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja -neka Vaše bore nestanu, a opuštena koža ponovo postane zategnuta pomoću tretmana Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING)!

OSTALE NAŠE USLUGE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi svim svojim klijentima, bilo da su muškarci ili žene, usluge iz oblasti kozmetologije, ali na jedan, nov i specifičan način. Specijalizacijom za aparatnu kozmetiku, odlučili smo se da izađemo u susret onim klijentima koji žele da se ulepšaju i vrate svoj prirodan izgled lica i tela, ali na nehirurški način, sa efektima koji su podjednako dobri kao i kod hirurgije. Ovakvi efekti i rezultati su mogući zahvaljujući neinvazivnim metodama koje primenjujemo i vrhunskim aparatima kojima radimo sve naše tretmane.
U Kabinetu Vita Elos možete zakazati bilo koji od tretmana iz naše široke ponude usluga aparatne kozmetike: trajnu epilaciju 808 Diod laserom, trajnu epilaciju Elos-om, trajnu šminku obrva, trajnu šminku kapaka i usana, iscrtavanje obrva japanskom metodom, laserski karbonski piling, depigmentaciju laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučnu kavitaciju i uklanjanje akni Elos-om.

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više