fbpx

Nehirurški face lifting tretmani koje nudi Vita Elos

Usluge iz domena aparatne kozmetike koje nudi kabinet Vita Elos
24 septembra, 2021
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni SMAS lifting – kako se pristupa klijentu i priprema za tretman
29 septembra, 2021
Prikaži sve

Nehirurški face lifting tretmani koje nudi Vita Elos

Lifting lica - Vita Elos

ŠTA JE NEHIRURŠKI FACE LIFTING

Kao i kod hirurškog face lifting-a i kod nehirurškog se vrši zatezanje opuštene kože lica, ali uz značajnu razliku – nema operativnog zahvata. Nehirurški face lifting je neinvazivan metod podmlađivanja lica, koji koristi dostupne kozmetičke aparate, kao što su laseri, ultrazvuk, radiotalasi ili Plasma olovka. Efekti nehirurškog face lifting-a su kao i kod hirurškog face lifting-a dugoročni.
Prednosti nehirurškog face lifting-a, koje su ujedno i osnovni razlozi zbog kojih se ova vrsta zatezanja kože lica preporučuje klijentima i praktikuje u našem Kabinetu, su:
- zatezanje opuštene kože lica se vrši primenom najsavremenijih tehnologija iz oblasti aparatne kozmetike,
- face lifting efekti se postižu isključivo podsticanjem prirodnog načina obnavljanja kolagena stimulacijom kolagenih vlakana,
- zadržava se prirodna simetrija i fizionomija lica uz postizanje mladalačkog izgleda,
- face lifting efekat se postiže bez uklanjanja viška kože hirurškim putem, te nema otoka, podliva i ožiljaka,
- period oporavka kod nehirurškog face lifting-a je izuzetno kratak ukoliko ga i ima (zavisno od vrste tretmana, a najduže do 7 dana),
- mogućnost tretiranja svih vrsta bora na licu, vratu i dekolteu,
- pored osnovnog efekta (zatezanje opuštene kože lica), face lifting tretmani nude i prateće efekte kao što su uklanjanje svih ostalih znakova starenja sa kože lica (pege, fleke, ožiljci, promene u pigmentaciji),
- vrlo povoljne cena nehirurških face lifting tretmana u Kabinetu.

VRSTE NEHIRURŠKIH FACE LIFTING TRETMANA DOSTUPNIH U KABINETU

U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se nude najsavremeniji nehirurški face lifting tretmani, koji se baziraju na primeni sledećih tehnologija:
1. radiotalase (za tretman Radiotalasni face lifting),
2. duboko fokusirani ultrazvuk odnosno 3D HIFU tehnologija (kod face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting),
3. jonizovani gas (Plasma Pen nehirurški face lifting tretmani za zatezanje kapaka ili uklanjanje bora).
Radiotalasni face lifting je neinvazivni tretman za uklanjanje bora koji se radi primenom radiotalasa. Radiotalasni face lifting se preporučuje osobama do 45. godine starosti kao samostalan tretmani za zatezanja lica, a nakon toga se može koristiti u kombinaciji sa drugim face lifting tretmanima dostupnim u našem Kabinetu u cilju produžavanja postignutih efekata. Radiotalasni face lifting se radi kao serija tretmana, najčešće oko 10 tretmana. Rezultati su vidljivi odmah.
Tretman Ultrazvučni SMAS face lifting se radi primenom ultrazvučnih talasa duboko fokusiranih - ultrazvuk prodire do dubljih slojeva ciljajući koren i grane kolagena kako bi podstaklo njihovu prirodnu regeneraciju. Ultrazvučni SMAS face lifting se preporučuje osobama nakon 35. godine i radi se samo jednom u cilju postizanja dugoročnih rezultata. Ova vrsta face lifting tretmani je potpuno neinvazivna i pored face lifting efekata postižu se i drugi (značajno poboljšanje kvaliteta i turgora kože. Rezultati su dugoročni – do 3 godine.
Nehirurška blefaroplastika je tretman nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka, kao i uklanjanje “jastučića” ispod očiju. Nehirurška blefaroplastika podrazumeva primenu Plasma Pen tehnologije, kojom se podstiče prirodna regeneracije kolagena i elastina, te smanjuje višak kože na kapcima, odnosno smanjenju i gube “jastučići” ispod očiju. Primenom Plasma Pen-a je moguće raditi face lifting in a čelu, predelu nazolabijalnih bora, ušiju – tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om.

Izaberite nehirurški face lifting tretmani u našem Kabinetu i vratite mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više