fbpx

Na koje sve načine radimo tretman Lifting lica

Zatezanje opuštene kože nadlaktica
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za uspešno zatezanje opuštene kože nadlaktica
3 oktobra, 2018
Lifting lica i lifting tela - cenovnik
Ultrazvučni SMAS lifting tela
10 oktobra, 2018
Prikaži sve

Na koje sve načine radimo tretman Lifting lica

Lifting lica

NEINVAZIVAN LIFTING LICA U VITA ELOS-u

Vita Elos je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, te se svi tretmani koje radimo baziraju na primeni najnovijih dostignuća iz ove oblasti – korišćenju sertifikovanih aparata koji na neinvazivan način rešavaju postojeće estetske probleme. U okviru usluga koje nudimo, posebno se izdvajaju one koje su namenjene face-liftingu (lifting lica po svim zonama pojedinačno ili lifting lica u celosti, zavisno od potrebe pacijenta).
Lifting lica se preporučuje preventivno, kod prvih znakova starenja ili kada je već došlo do vidljivih promena, kao što su: duboke bore, opuštena koža, promena kvaliteta kože usled starenja.
Lifting lica tretira horizontalne bore na čelu, vertikalne bore između obrva, horizontalne bore u korenu nosa, radijalne bore u spoljašnjim uglovima očiju, nazolabijalne bore koje idu od nosa do spoljašnjih uglova usana, zatim marionetske bore koje idu od spoljašnjih uglova usana naniže prema bradi, kao i poprečne bore na vratu.

TRETMANI KOJE PRIMENJUJEMO ZA LIFTING LICA

U Vita Elos-u nudimo više vrsta tretmana za lifting lica, koji su prirodni, neinvazivni i nehirurški. Reč je o sledećim tretmanima za lifting lica:

1. Ultrazvučni SMAS lifting lica (ultrazvučni SMAS lifting lica)
Ultrazvučni SMAS lifting lica je tretman koji dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka na kolagen vlakna uspešno smanjuje duboke bore i uklanja male i srednje bore oko očiju, usta, kao i nazolabijalne bore. Lifting lica Ultrazvučnim SMAS liftingom značajno popravlja tonus kože lica, te ona nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica postaje zategnuta, glatka, ujednačene boje i jedra.

2. Radiotalasni lifting lica
Lifting lica primenom radiotalasa se preporučuje samostalno ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za lifting lica. Radi se kao serija tretmana, kako bi se postigli željeni rezultati, a kasnije je preporučljivo Radiotalasni lifting lica ponavljati u određenom vremenskim intervalima, kako bi se postignuti efekti očuvali. Radiotalasni lifting lica je moguće raditi na svim regijama lica: čelo, oči, donji deo lica, kao i vrat i dekolte.

3. Nehirurška blefaroplastika
Lifting lica pod nazivom Nehirurška blefaroplastika je tretman koji se primenjuje za regiju očnih kapaka – zatezanje gornjih i donjih kapaka. Nehirurška blefaroplastika se preporučuje, kao tretman za lifting lica, ukoliko imate izraženiji problem sa ovom regijom u poređenju sa ostalim regijama lica. Dejstvom Plasma Pen- a (jonizovan gas) postižu se izuzetni rezultati bez skalpela: potpuno zategnuti gornji očni kapci i nestajanje tamnih kolutova i jastučića oko očiju.

4. Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom
Tretmane za lifting lica smo upotpunili primenom Plasma Pen tehnologije, tako da se i bore na najnepristupačnijim mestima mogu uspešno ukloniti (bore i nabori oko ušiju). Lifting lica Plasma Pen-om je moguće vrlo uspešno primeniti i na regiju nazolabijalnih bora, kao i čeonih bora, ukoliko zatezanje lica želite da radite ovom metodom.
Zahvaljujući brojnim tretmanima, koje nudimo za lifting lica, moguće je problem bora i opuštene kože rešiti u celosti, uz postizanje dugoročnih efekata.

Izaberite neku od brojnih nehirurških metoda koje nudimo za lifting lica u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više