fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za uspešno zatezanje opuštene kože nadlaktica

VITA ELOS
Dve nove usluge u Kabinetu Vita Elos Novi Sad
1. oktobar 2018.
Lifting lica
Na koje sve načine radimo tretman Lifting lica
8. oktobar 2018.
VITA ELOS
Dve nove usluge u Kabinetu Vita Elos Novi Sad
1. oktobar 2018.
Lifting lica
Na koje sve načine radimo tretman Lifting lica
8. oktobar 2018.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za uspešno zatezanje opuštene kože nadlaktica

Zatezanje opuštene kože nadlaktica

OPUŠTENA KOŽA NADLAKTICA

Starenjem, koža gubi elastičnost i postaje opuštena. Neki delovi lica i tela su osetljiviji na gubitak kolagena, te su tu znaci starenja uočljiviji i veći su estetski problem. Nadlaktice i mlohava koža ovog dela ruku su jedne od tih promena, koje pogađaju veliki broj žena 40-tih godina. U pojedinim slučajevima problem opuštenosti i viška kože nadlaktica je toliko izražen da osobe koje imaju taj estetski problem izbegavaju odeću koja otkriva gornji deo ruku.
Nije retka pojava da i pored vežbanja i skladno oblikovanog tela, nadlaktice ostanu “viseće”. Opuštena koža nadlaktica se najčešće javlja iz sledećih razloga:
- gubitak tonusa kože i mišića,
- smanjena proizvodnja kolagenih vlakana usled starenja,
- gubitka kilograma,
- nemogućnost željenog nivoa zatezanja kože vežbanjem,
- genetski faktori.

ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE NADLAKTICA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTINGOM

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno rešiti problem opuštene, viseće, mlohave kože nadlaktica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica je nehirurški metoda zatezanja kože, bez nuspojava, ožiljaka i neželjenog dejstva na okolna tkiva.
Suština Ultrazvučnog SMAS liftinga je visoko fokusirano dejstvo ultrazvuka na strogo određenim dubinama kožnog tkiva (SMAS sloj), kako bi se pokrenula prirodna proizvodnja kolagena, a time i zatezanje kože tretirane regije (nadlaktice).
Parametre za tretman opuštene kože nadlaktica primenjujemo u skladu sa stanjem pacijenta i obimom problema koji se rešava, uz primenu odgovarajućih kertridža, prilagođenih strukturi kože nadlaktica. Sve vreme tretmana stručno lice prati na monitoru 3D HIFU aparata tok procedure i reakciju pacijenta na ultrazvučni lifting nadlaktica i prilagođava se trenutnom stanju pacijenta. Sam postupak traje oko 30 min i nakon njega pacijent nema nikakvih ograničenja u smislu dalje, uobičajene nege tretirane regije.
Rezultati tretmana ultrazvučni SMAS lifting kože nadlaktica se javljaju postepeno, kako koren i grane kolagena počinju da se obnavljaju, vraćajući koži elastičnost – opuštenost kože nestaje i ona postaje sve zategnutija i čvršća. Maksimalne rezultate pacijenti mogu očekivati nakon 6 meseci od tretmana, zbog prirodnog vremenskog toka regeneracije kolagena, a efekti su dugoročni (do 3 godine).

Iskoristite najpovoljnije usluge iz oblasti ultrazvučnog liftinga u regionu za regiju nadlaktica – pobedite starenje na prirodan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više