fbpx

Kome je namenjen face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Šta je tretman Radiotalasni lifting
7. jun 2021.
Uklanjanje keratoza i uklanjanje kuperoza tretmanom Depigmentacija laserom
11. jun 2021.
Šta je tretman Radiotalasni lifting
7. jun 2021.
Uklanjanje keratoza i uklanjanje kuperoza tretmanom Depigmentacija laserom
11. jun 2021.
Prikaži sve

Kome je namenjen face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting

STARENJE KAO NAJVEĆI UZROČNIK POTREBE ZA TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Sam proces starenja je prisutan kod i kod muškarca i kod žena, a vidljivost tog procesa je individualna. Lice, sa znakovima starenja, ima spušteno meko tkivo na dole (ptoz), gubi svoju elastičnost usled smanjene prirodne proizvodnje i regeneracije kolagena. Proces starenja ne utiče samo na kožu, već i mišiće. Oni, zajedno sa vezivnim tkivom, daju zategnut izgled i mladalački okvir licu, ali starenjem postepeno gube svoju elastičnost, te se koža opušta.
Svi oni, koji su stariji od 35 godina i žele dugoročne efekte face lifting-a na nehirurški način, uz izbegavanje negativnih efekata plastičnih operacija lica, preporučuje se tretman Ultrazvučni duboki SMAS face lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je neinvazivno rešenje, koje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije, veoma uspešno podiže kožu lica, vrata i dekoltea.
Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen sledećim grupama klijenata:
- osobama koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata (formiranje podočnjaka, pojava dubokih bora oko očiju i na čelu, stvaranje "buldog obraza", opuštanje tonusa tkiva brade, kao i pojava nazolabijalnih bora),
- svima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom (Ultrazvučni SMAS lifting predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože, te poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože, što produžava efekte hirurškog liftinga).

KOJE ESTETSKE PROBLEME REŠAVA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS face lifting je namenjen osobama i muškog i ženskog pola, koje imaju sledeće estetske probleme:
- sitne bore po čitavom licu, praćene vidljivim smanjenjem kvaliteta kože u smislu čvrstine i elastičnosti,
- gubljenje elastičnosti mišića sa vezivnim tkivom, koji su zaduženi za svež i mladalački izgled lica,
- izražene bore oko očiju, uz spuštene kapke, izazvane opuštanjem kože ove regije,
- prisutne nazolabijalne bore (bore koje kreću od nosa i spuštaju se do usana),
- opušteni obrazi, kao rezultat smanjene sposobnosti organizma da prirodno obnavlja kolagen,
- postojanje “duple” brade (podbratka), nastalog zbog promene težine, genetskog faktora ili opuštanja kože starenjem.
Rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine), jer se u Kabinetu tretmani radi na dva nivoa (koža se ne zateže samo površinski, već se dopire i do dubljeg sloja kože – SMAS sloja), te se željeni efekat postiže samo jednim tretmanom.

Za sve one koji žele da urade prirodan face lifting bez negativnih nuspojava na period do 3 godine – tretmani Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više