fbpx

Uspešno reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija

Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2023.
Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera
25. septembar 2023.
Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2023.
Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera
25. septembar 2023.
Prikaži sve

Uspešno reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

REOBLIKOVANJE TELA

Uspešno reoblikovanje tela moguće je tretmanom Ultrazvučna kavitacija. Tretman Ultrazvučna kavitacija, u kombinaciji sa Radiotalasnim liftingom, omogućava i uklanjanje celulita sa željenih regija tela.
Reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija se vrši na regijama kao što su: bokovi, stomak, zadnjica, butine.
Reoblikovanje tela tretmanom Ultrazvučna kavitacija je bazirano na primeni medicinske ultrazvučne radiofrekvencije na željena mesta, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije (kože, mišići, živci i tetive). Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti pomoću ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako izbacuju iz organizma putem urinarnog i limfnog sistema. Na taj način, telo će postepeno, tokom serije tretmana Ultrazvučna kavitacija, vratiti svoj prirodan izgled i oslobodićete se masnih naslaga – dolazi do reoblikovanja tretiranih zona.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija se najčešće određuje kao nehirurška liposukcija, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na hirurško uklanjanje masnih naslaga. Razlike su u tome što sam postupak tretmana Ultrazvučna kavitacija udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva nikakvu formu anestezije, nema ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman. Tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno gube lipociti (mast), pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni.
Ultrazvučna kavitacija funkcioniše tako da koristi efekat niskofrekventnog ultrazvuka 40 kHz, čijim delovanjem dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore. Razbijanjem membrane masnih ćelija se oslobađaju masnoće u obliku triglicerida u međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre. Nakon toga se pod delovanjem enzima razgrađuju i limfnim putem se eliminišu iz tela.
Tokom tretmana Ultrazvučna kavitacija niskofrekventni ultrazvučni talasi deluju na tačno određenu dubinu u tkivu. Zahvaljujući njihovim specifičnih frekvencijama i amplitudama, tretmanom Ultrazvučna kavitacija je moguće je pristupiti i delovima sa izraženijim nakupljanjem masnog tkiva. Oni se potom tretiraju talasima veće frekvencije, dok delovi tela sa manje masnog tkiva zahtevaju manju frekvenciju (kako bi se zaštitili mišići). Nakon tretmana Ultrazvučna kavitacija površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji masnih naslaga i uvođenju normalne ishrane.

Oslobodite se masnih naslaga serijom tretmana Ultrazvučna kavitacija!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više