fbpx

Sve o tretmanu Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Radiotalasni ligting
Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting
15. septembar 2023.
Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2023.
Radiotalasni ligting
Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting
15. septembar 2023.
Kako uklanjamo bore samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
20. septembar 2023.
Prikaži sve

Sve o tretmanu Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Uklanjanje tetovaža

KOJI FAKTORI UTIČU NA USPEH I BROJ TRETMANA TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Danas, veliki broj ljudi ima tetovaže na najrazličitijim mestima. Nakon određenog vremena posle tetoviranja, tetovaže izblede ili postaju nešto što se želi ukloniti.
Tretman Uklanjanje tetovaža, dostupan u našem Kabinetu, omogućava vrlo uspešno Uklanjanje tetovaža sa svih regija tela primenom lasera.
Bitni faktori od uticaja na tretman Uklanjanje tetovaža su:
- boja tetovaže,
- veličina tetovaže,
- vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja,
- čistoća i vrsta korišćenog pigmenta,
- dubina na kojoj je rađena tetovaža,
- amatersko ili profesionalno tetoviranje.
Od pomenutih faktora će zavisiti broj tretmana Uklanjanje tetovaža. Uklanjanje tetovaža laserom je veoma uspešno – oko 95% neželjenih tetovaža se može ukloniti u celosti.

UKLANJANJE TETOVAŽA – POSTUPAK

Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati.
Nd:YAG laser funkcioniše na tako što emituje laserske impulse koji se mere nanosekundama, pri čemu laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa. U isto vreme posebno razvijen sistem hlađenja i hladi kožu, tako da nema opekotina tokom tretmana Uklanjanje tetovaža, niti neželjenih nuspojava.
Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment tokom tetoviranja. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju i time počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
Prvi tretman Uklanjanje tetovaža daje najbolje rezultate, jer je tada pigment najizraženiji i apsorbuje najveću količinu laserskih impulsa. Kod svakog narednog tretmana Uklanjanja tetovaža jačina impulsa se prilagođava stanju i reakciji pacijenta na tretman Uklanjanje tetovaža, tipu kože i karakteristikama tetovaže. Broj tretmana Uklanjanja tetovaža je od 5 do 10 tretmana zavisno od faktora koji utiču na uspeh tretmana Uklanjanje tetovaža.

Uspešno uklanjanje tetovaža laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više