fbpx

Face lifting – tretmani, aparatura i edukacija u Srbiji

HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija i njena namena
20. april 2022.
Laserska trajna epilacija – sve prednosti tretmana
29. april 2022.
HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija i njena namena
20. april 2022.
Laserska trajna epilacija – sve prednosti tretmana
29. april 2022.

NAJČEŠĆE VRSTE FACE LIFTING TRETMANA U SRBIJI I APARATURA KOJA SE KORISTI

U Srbiji se podjednako zastupljeno nude kako hirurški, tako i nehirurški face lifting tretmani. Hirurški face lifting tretmani nose sa sobom određene rizike, koje nehirurški face lifting tretmani, rađeni stručno i uz proverenu opremu, eliminišu.
Najčešći nehirurški face lifting tretmani koji su zastupljeni na tržištu kozmetičkih usluga u Srbiji su: radiotalasni lifting (koji ima drugačiji naziv, zavisno od salona u kom se nudi tretman), ultrazvučni SMAS lifting, kao sve popularniji i zastupljeniji nehirurški tretman u Srbiji (takođe uz varijacije u nazivu), Plasma Pen face lifting tretmani i razni drugi, koji se zasnivaju na laserskom delovanju na lice u cilju zatezanja.
Pored lasera, aparatura koja je u Srbiji zastupljena kod face lifting tretmana je 3D HIFU tehnologija, radiotalasi, Plasma Pen tehnologija i mnoge manuelne metode zatezanja lica i tela. Ono što je vrlo uočljivo kod face lifting tretmana, prisutnih na tržištu kozmetičkih nehirurških usluga zatezanja lica i uklanjanja bora u Srbiji, je šarenolik naziv za isti tretman, pa čak i opremu, što klijente može zbuniti u pogledu samog tretmana, kao i efekata. Cene istih face lifting tretmana su neujednačene, zavisno od popularnosti salona ili mesta u kom se tretman nudi.

VITA ELOS - PIONIR U UVOĐENJU NEHIRURŠKOG ULTRAZVUČNOG FACE LIFTING TRETMANA I EDUKACIJE U SRBIJI

Vita Elos, Novi Sad je kozmetički salon koji je specijalizovan za aparatnu kozmetiku i jedan je od prvih takvih salona u Srbiji. Za Vita Elos je karakteristično to da, pored stručnosti, proverene opreme i poštovanja svih protokola vezanih za tretmane, uvodi nove usluge iz oblasti aparatne kozmetike u Srbiju, a time i iz oblasti nehirurškog face lifting-a.
Jedna od takvih usluga je svakako Ultrazvučni SMAS lifting, koji je Vita Elos prvi uveo na srpsko tržište i upoznao klijente sa svim prednostima ovog tretmana. Prateći najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike, Vita Elos prvi nabavlja i novu, poboljšanu HIFU tehnologiju, koji se koristi za Ultrazvučni SMAS lifting – 3D HIFU aparat. Nabavkom novog 3D HIFU aparata, tretman postaje ugodniji, skraćuje se vreme tretmana, rizik ljudske greške svodi na minimum, a efekat poboljšava. Za Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški face lifting tretman prisutan u Srbiji, koji se radi u Vita Elos-u je važno naglasiti da se radi na dve dubine tokom jednog tretmana, čime se postižu zagarantovani rezultati – dugoročni efekti face lifting-a.
Cene face lifting tretmana u Vita Elos-u su značajno niže nego u ostalim salonima u Srbiji, jer je reč o aparatnoj kozmetici, koja podrazumeva korišćenje aparata kao osnovnog sredstva kod tretmana. Takođe, poslovna politika Kabineta je takva da želi svim svojim klijentima u Srbiji, pa i šire, da pristupačnim cenama omogući dostupnost tretmana koji su u svetu veoma popularni i priznati kao uspešni i efikasni nehirurški face lifting tretmani (posebno Ultrazvučni SMAS lifting).
Vita Elos je salon koji je prvi u Srbiji ponudio mogućnost edukacije za sve zainteresovane polaznike za nehiruršku face lifting uslugu – Ultrazvučni SMAS lifting i tako još jednom dokazao da je spreman za uvođenje novih tehnologija i metoda za nehirurške face lifting tretmane, nepoznate tržištu Srbije.

Posetite Vita Elos i uverite se u visok kvalitet usluga koje se nude iz oblasti aparatne kozmetike u Srbiji!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više