fbpx

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u Vita Elos-u

Sve prednosti nehirurškog face lifting-a u poređenju sa hirurškim
26. jul 2023.
Aparatna kozmetika kao preventiva starenju
7. avgust 2023.
Sve prednosti nehirurškog face lifting-a u poređenju sa hirurškim
26. jul 2023.
Aparatna kozmetika kao preventiva starenju
7. avgust 2023.
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u Vita Elos-u

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

UKLANJANJA PAPILOMA (VISEĆIH BRADAVICA) Nd:YAG LASEROM

Tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada.
Brojne studije u svetu su, do sada, pokazale da je metod Uklanjanja papiloma (visećih bradavica) primenom Nd:YAG lasera najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana i veoma je efikasan nehirurški metod uklanjanja visećih bradavica.
Postupak tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm radi tretman Uklanjanje papiloma. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma da se „viseća bradavica“ ukloni. Nakon tretmana Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.

KADA SVE PREPORUČUJEMO TRETMAN UKLANJANJE PAPILOMA (VISEĆIH BRADAVICA) I NJEGOVE PREDNOSTI

Papilom (viseća bradavica) je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovana, meka izraslina na koži, koja je iste boje kao i koža, povezana sa kožom preko tanke peteljke, te otuda i naziv „viseća bradavica“. Najčešće se pojavljuju na: vratu, kapcima, pazuhu, podlakticama, dojkama i preponama. Obično su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života.
Papilomi (viseće bradavice) često mogu uzrokovati probleme, pored estetskih, kao što su iritacija ili upala. Preporuka je da se u takvim slučajevima radi tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica), kao najbolje rešenje, jer sprečava sve neprijatnosti vezane za papilom ili viseću bradavicu. Na ovaj način se deluje i preventivno (čim se primeti promena na telu u vidu papiloma), pa su efekti tretmana višestruki.
Prednosti tretmana Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) su:
- procenat uspešnosti izlečenja je 97% ,
- nema nikakvih tragova na tretiranoj regiji kože,
- potreban mali broj tretmana (često samo jedan za manje papilome),
- mogućnost uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma) na svim delovima tela (vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone),
- rešavanje problema bez hirurškog zahvata i ožiljaka, beskrvno,
- umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
- povoljna cena tretman uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma),
- prirodan izgled, bez znakova starenja.

Uspešno uklanjanje papiloma laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više