fbpx

3D HIFU tehnologija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Puder obrve
Šta su puder obrve i kome su namenjene
25. jul 2022.
Lasersko uklanjanje visećih bradavica u Vita Elos-u
29. jul 2022.
Puder obrve
Šta su puder obrve i kome su namenjene
25. jul 2022.
Lasersko uklanjanje visećih bradavica u Vita Elos-u
29. jul 2022.
Prikaži sve

3D HIFU tehnologija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

HIFU tehnologija

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica.
Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije) bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom 3D HIFU tehnologije. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji. Česti nazivi za ovu vrstu usluge su Ultrazvučni ili duboki SMAS lifting.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
Naziv SMAS lifting je skraćenica od Superficial Muscular Aponeurotic System (površinski mišićni aponeurotični sistem). SMAS je muskuloaponeurotički sloj, koji se nalazi ispod sloja kože i potkožnog masnog tkiva i mišića, a čine ga slojevi vezivnog tkiva (aponeuroses). Delovanje na ovaj, duboki sloj kože, se smatra daleko efikasnijim od drugih postupaka zatezanja kože, jer omogućava da se dobije više izraženo, efektnije i dugoročnije dejstvo postupka. SMAS, nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.

ČEMU JE NAMENJENA 3D HIFU TEHNOLOGIJA

Najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike su donela novi, neinvazivan metod podmlađivanja, sa boljim i dužim efektima u odnosu na ostale prisutne metode zatezanja kože – aparat 3D HIFU tehnologija, kojim se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting.
3D HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. 3D HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže izvanredne lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
Terapija 3D HIFU tehnologijom predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože – poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože.

Iskoristite prednosti najsavremenije tehnologije za nehirurško podmlađivanje lica i tela!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više