fbpx

Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica

Uklanjanje bora i uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretmani
16. avgust 2021.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Najpovoljnije cene tretmana Trajna epilacija u našem Kabinetu
20. avgust 2021.
Uklanjanje bora i uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretmani
16. avgust 2021.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Najpovoljnije cene tretmana Trajna epilacija u našem Kabinetu
20. avgust 2021.
Prikaži sve

Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica

Vita Elos, Novi Sad

ZAŠTO PREPORUČUJEMO TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Face lifting, koji Vita Elos nudi, je revolucionarna nehirurška tehnika face lifting-a primenom duboko fokusiranog ultrazvuka pod nazivom Ultrazvučni SMAS face lifting. U svrhu postizanja željenih rezultata kod face lifting ultrazvučnog tretmana, naš Kabinet koristi 3D HIFU aparat.
Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški i neinvazivni face lifting bez ikakvih nuspojava, preporučujemo jer primenom ove terapije postiže mladolik izgled inovativnim konceptom liftinga lica, uz primetan napredak na tretiranoj koži. Kratkoročni efekti, koji su vidljivi već prvog meseca nakon tretmana je čvršća koža, ravnomernija tekstura kože i njen svetliji ton. Kako se obnavlja kolagen i sve intenzivnije raste usled prethodnog dejstva duboko fokusiranog ultrazvuka, tako su i rezultati tretmana sve intenzivniji: koža primetno elastičnija i većeg tonusa, vidno se smanjenju nabori na koži lica, sitne bore nestaju i duboke se značajno smanjuju, vidno je podizanje tkiva obraza uz bolje i jasnije definisanu strukturu donjeg dela lica, što utiče na vraćanje mladalačke fizionomije lica. Kompletni face lifting efekat, koji se postigne nakon 6 meseci od terapije je dugoročan – do 3 godine.

PAKETI UŠTEDE ZA TRETMAN NEHIRURŠKOG FACE LIFTING-a PRIMENOM 3D HIFU TEHNOLOGIJE

Tretman Ultrazvučni SMAS face lifting se radi po cenama za pojedinačne regije lica:
• Celo lice - EUR 600
• Celo lice i podbradak - EUR 700
• Celo lice, podbradak i vrat - EUR 850
• Pola lica - EUR 300
• Podbradak - EUR 300
• Vrat - EUR 350
• Vrat i podbradak - EUR 600
• Dekolte - EUR 400
• Jedna dodatna linija - EUR 2
U cilju uštede za klijente i veću dostupnost neinvazivnog i nehirurškog face lifting tretmana, kreirani su posebni paketi, čijim izborom se omogućava ušteda i od 550 EUR. Kreirana su 4 paketa za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica:
1. Paket tretman Ultrazvučni SMAS face lifting obuhvata, koji obuhvata pola lica (donji deo), podbradak i vrat po ceni od EUR 700, kojim se postiže ušteda od EUR 250.
2. Paket tretman Ultrazvučni SMAS face lifting koji obuhvata tretman celog lica, podbratka ,vrata i dekoltea po ceni od EUR 1100, čime se ostvaruje ušteda od EUR 550.
3. Paket Ultrazvučni SMAS face lifting celog lica i podbratka po ceni od EUR 700, što je za EUR 200 povoljnije u odnosu na pojedinačne tretmane istih regija.
4. Paket tretman Ultrazvučni SMAS face lifting koji uključuje celo lice, podbradak i vrat po od EUR 850, što donosi uštedu EUR 400 u odnosnu na zbirnu cenu pojedinačnih tretmana pomenutih regija.

Kompletan face lifting bez hirurške intervencije, uz izbor željenog paketa uštede u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više