fbpx

Uklanjanje bora i uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretmani

Nehirurški face lifting – najpovoljnije cene u našem Kabinetu
13. avgust 2021.
Vita Elos, Novi Sad
Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica
18. avgust 2021.
Nehirurški face lifting – najpovoljnije cene u našem Kabinetu
13. avgust 2021.
Vita Elos, Novi Sad
Uštedite izborom nekih od paketa usluga za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica
18. avgust 2021.
Prikaži sve

Uklanjanje bora i uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretmani

UKLANJANJE BORA PRIMENOM PLASMA PEN TEHNOLOGIJE

Plasma Pen tehnologija se koristi za nehirurško Uklanjanje bora, kod kog ne postoje operativni rizici. Tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om je vrlo efikasan kod rešavanja problema opuštenosti i naboranosti kože određene regije lica ili tela.
Zahvaljujući karakteristikama Plasma Pen tehnologije, moguće je ukloniti bore sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši. Uklanjanje bora, primenom Plasma Pen tehnologije, se može raditi kao samostalan tretman za željenu regiju ili u kombinaciji sa drugim tretmanima za uklanjanje bora.
Uklanjanje bora Plasma Pen-om se uspešno radi u slučajevima kada su prisutne duboke, srednje ili male i plitke bore na licu (čelo, nazolabijalne bore, bore oko očiju, uši) i telu (vrat, dekolte).
Tretman Uklanjanje bora Plasma iglicom daje željene rezultate zahvaljujući principu delovanja jonizovanih zraka (plazme) - najfiniji plazma zraci deluju na mikroregije kože, uzrokujući efekat koagulacije tretiranog tkiva, koje se potom komprimira i sublimira, a koža se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena. Kao krajnji efekat se javlja obnavljanje i zatezanje tkiva odnosno kože, što dovodi do željenog rezultata - uklanjanje bora.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje bora Plasma Pen-om je od 20 EUR pa naviše, po dogovoru, zavisno od veličine tretirane regije.

PLASMA PEN TRETMAN ZA UKLANJANJE OŽILJAKA

Plasma Pen tehnologija omogućava da se prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko nehirurških tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po pacijenta i njegovo zdravlje. Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om utiče na zatezanje kože, poboljšava njen kvalitet i izgled i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
Postupak Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je, nakon prvog tretmana, moguće ponoviti posle 3 meseca. Broj tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od više faktora: vrste ožiljka, veličine i starosti ožiljka, kao i stanja kože pacijenta.
Plasma Pen tretman omogućava uspešno Uklanjanje ožiljaka nastalih posle operacija (uklanjanje lineranih ožiljaka), uklanjanje ožiljaka nastalih posle opekotina na koži (uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka), uklanjanje ožiljaka koji se javljaju posle dubokih opekotina (reljefni ožiljci), uklanjanje ožiljaka na mestu rezova ili povreda (hipertrofičnih ožiljci, zadebljali, uglavnom crveni i povremeno bolni). U Kabinetu se ne vrši uklanjanje keloidnih ožiljaka.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je od 20 EUR pa naviše, zavisno od tretirane površine.

Uklanjanje bora i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom – po pristupačnim cenama do željenih efekata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više