fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – uspešno zatezanje lica nehirurškim putem

Trajna epilacija – najvažnije informacije o tretmanu uklanjanja neželjenih dlaka
2. oktobar 2023.
Radiotalasni ligting
Face lifting tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos
6. oktobar 2023.
Trajna epilacija – najvažnije informacije o tretmanu uklanjanja neželjenih dlaka
2. oktobar 2023.
Radiotalasni ligting
Face lifting tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos
6. oktobar 2023.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – uspešno zatezanje lica nehirurškim putem

ZATEZANJE LICA NEHIRURŠKIM PUTEM

Najsavremeniji lifting lica (zatezanje lica), koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem, primenom 3D HIFU tehnologije – Ultrazvučni SMAS lifting.
Ultrazvučni SMAS lifting je tretman za zatezanje lica koji je potpuno neinvazivni tretman, sa dugoročnim efektima. Ultrazvučni SMAS lifting se radi na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Tretman se radi samo jednom kako bi se postigli željeni rezultati u smislu zatezanja lica nehirurškim putem.
Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški lifting lica, je jedna od najčešćih usluga koja se traži nakon 35-te godine života, zbog pojave prvih znakova starenja. Tada dolazi do pada tonusa kože i javljaju se prve bore, tako da je lifting lica poželjno što pre raditi kako bi se dalji znaci starenja ublažili ili uklonili.

KADA SE RADI TRETMAN NEHIRURŠKOG ZATEZANJA LICA ULTRAZVUKOM – ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica (nehirurško zatezanje lica) se radi kada su izraženi estetski problemi lica nastali usled starenja:
• prisutan gravitacioni ptoz ili opuštanje kože lica,
• postojanje podočnjaka,
• kod pojave sitnih i dubokih bora oko očiju i na čelu,
• pojave "buldog obraza", kao i opuštenosti kože obraza,
• kada dođe do opuštanje tonusa tkiva brade,
• pojave nazolabijalnih bora,
• pojave sitnih bora oko usana,
• prisutne plitke ili duboke bore na čitavom licu,
• pojave viška kožnog tkiva na licu,
• pogoršan kvalitet kože lica.
Suština tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica je prirodno podsticanje rasta i regeneracije kolagena u željenoj regiji dejstvom fokusiranog ultrazvuka na određenoj dubini. Postupak prirodnog obnavljanja kolagena traje najduže 6 meseci, kada tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica daje svoje maksimalne rezultate u trajanju do 3 godine.
Rezultati koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica su vrlo slični hirurškom liftingu lica (smanjenje bora, njihovo uklanjanje i dugoročnost efekata), ali bez nuspojava koje hirurgija podrazumeva.
Tretman namenjen zatezanju lica nehirurškim putem (Ultrazvučni SMAS lifting) se radi primenom 3D HIFU tehnologije. 3D HIFU tehnologija, koja se koristi u Kabinetu, je najsavremenija oprema iz oblasti nehirurških tretmana za lifting lica, testirana i odobrena od strane FDA, tako da je sigurnost i bezbednost postupka zagarantovana.

Zategnite lice bez hirurgije samo jednim tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više