fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški face lifting dostupan po najpovoljnijim cenama u Vita Elos-u u Srbiji

puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – idealno rešenje za negovan i prirodan izgled obrva
30. maj 2022.
Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a
3. jun 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – idealno rešenje za negovan i prirodan izgled obrva
30. maj 2022.
Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a
3. jun 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški face lifting dostupan po najpovoljnijim cenama u Vita Elos-u u Srbiji

ŠTA JE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman kojim se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva (aponevroza). Iz ovog sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina.
Kako starimo, javlja se gubitak elastičnosti u dermisu i hipodermisu, kao i u velikom delu SMAS membrane. Ovaj gubitak elastičnosti dovodi do opuštanja kože i pojave bora na licu, jer gubitak elastičnosti kože znači da je prirodna regeneracija kolagena značajno opala.
3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje u Vita Elos-u, Srbija kod tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting, deluje tako što se fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta usmerava na veliki broj tačaka na dublje slojeve kože, odnosno SMAS sloj kože lica, „pogađajući“ sam koren kolagena. Na taj način duboko fokusirani ultrazvučni talasi utiču na njegovu spontanu i prirodnu regeneraciju. Kako kolagen počinje ponovo „raste“ duž svog celog stabla, rastu i njegove “grane”, te se postepeno vraća elastičnost kože i nestaju bore.

NAJPOVOLJNIJE CENE U VITA ELOS-u U SRBIJI ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

U Vita Elos-u se tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi po najpovoljnijim cenama u Srbiji, kako bi tretman bio dostupan što većem broju klijenata koji imaju estetski problem – opušteni kožu lica ili tela i prisutne bore.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela se u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Srbija radi po sledećim cenama po tretmanu:
• Celo lice – EUR 600
• Pola lica – EUR 300
• Podbradak – EUR 300
• Vrat – EUR 350
• Vrat i podbradak – EUR 600
• Dekolte – EUR 400
• Stomak – EUR 650
• Nadlaktice – EUR 550
• Butine, spoljašnja strana – EUR 650
• Butine, unutrašnja strana – EUR 650
• Cele butine (i spoljašnja i unutrašnja strana) – EUR 900
• Zadnjica – EUR 650
• Donji deo leđa – EUR 650
• Jedna dodatna linija – EUR 2.
Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, rađenog u Vita Elos-u, Srbija, su na nivou svetskih – tretman se radi po najnovijoj metodologiji, primenom 3D HIFU aparata.

Najpovoljnije cene za tretman ultrazvučni SMAS lifting u Srbiji u kabinetu Vita Elos!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više