fbpx

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a

Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški face lifting dostupan po najpovoljnijim cenama u Vita Elos-u u Srbiji
1. jun 2022.
Tretman Radiotalasni lifting za negovaniji i mladalački izgled lica
6. jun 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški face lifting dostupan po najpovoljnijim cenama u Vita Elos-u u Srbiji
1. jun 2022.
Tretman Radiotalasni lifting za negovaniji i mladalački izgled lica
6. jun 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tretman u ponudi Vita Elos-a

PLASMA PEN TRETMANI DOSTUPNI U SRBIJI

Plasma Pen tretmani koji su najčešći u Srbiji su Nehirurška blefaroplastika (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka.
Plasma Pen tehnologija, zahvaljujući svojim performansama, omogućava postizanje maksimalnih efekata kod svih tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške, uz uslov da tretman radi stručno lice (u Vita Elos-u tretmane radi lekar).
Tokom svih Plasma Pen tretmana najfiniji plazma zraci, u vidi električnih impulsa, na površini kože koja se tretira stvaraju mikro-opekotine. Postupak se radi pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima, tako da je kontakt Plasma Pen-a sa kožom isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena. Jonizovani zraci Plasma Pen-a, na tretiranoj regiji, utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva, čime se podstiče obnavljanje kože, njena prirodna regeneracija i nestajanje bora, strija i ožiljaka, odnosno zatezanje kapaka usled povećane proizvodnje kolagena.

UKLANJANJE OŽILJAKA PLASMA PEN-om

Tretman Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je jedan od tretmana koji je dostupan u Vita Elos-u.
Vrste ožiljaka koje uspešno uklanjamo su sledeće:
• uklanjanje ožiljaka, nastalih posle operacije (lineranih ožiljaka),
• uklanjanje ožiljaka, nastalih posle opekotina (širokih i glatkih ožiljaka),
• uklanjanje ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina (reljefnih ožiljaka),
• uklanjanje ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože (atrofičnih ožiljaka),
• uklanjanje ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza (hipertrofičnih, koji je zadebljao, crven i može biti bolan ožiljak).
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se ne uklanjaju jedino keloidni ožiljci, oni koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
Plasma Pen tehnologija omogućava da se vaše prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po pacijenta i njegovo zdravlje.
Nakon tretmana Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om javljaju se krastice, koje otpadaju posle 5 do 7 dana. Neophodno je nakon tretmana Uklanjanje ožiljaka strogo se pridržavati saveta lekara, koji dobijate u našem Kabinetu.
Postupak Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je, nakon prvog tretmana, moguće ponoviti posle 3 meseca. Preporučen broj tretmana Uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od same vrste ožiljka, njegove veličine, željenog efekta i stanja kože.

Nehirurško uklanjanje ožiljaka u sklopu ponude Plasma Pen tretmana u Vita Elos-u, kao najzastupljenijih u Srbiji!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više