fbpx

Radiotalasni lifting – tretman i za zatezanje tela

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije
10 jula, 2020
3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting – kome sve preporučujemo ovaj tretman
15 jula, 2020
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – tretman i za zatezanje tela

Lifting lica i lifting tela - cenovnik

KAKO RADIOTALASI DELUJU NA ZATEZANJE KOŽE TELA

Radiotalasni lifting je tretman koji je podjednako efikasan i kod zatezanja kože lica i kože tela. Tretman Radiotalasni lifting tela se efikasno može primenjivati na sledećim delovima tela: nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica.
Tretman Radiotalasni lifting tela se bazira na zatezanju kože tela radiotalasima u vidu selektivnog, dubokog zagrevanja tkiva. Pod dejstvom radiotalasa, podstiče se kontrakcija kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i formiranje nove „armature“ u koži, koja doprinosi svežijem i zategnutijem izgledu delova tela.
Starenjem, vlakna kolagena, koja koži tela daju čvrstinu i zategnutost, se opuštaju, ispravljaju, pa kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju tokom tretmana Radiotalasni lifting tela, dolazi do njihove retrakcije, zatezanja i učvršćivanja. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno „opeći“ (što se upravo čini tretmanom Radiotalasni lifting tela). Taj postupak je strogo kontrolisan, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja vremena i temperature dejstva radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting tela.
Tretman Radiotalasni lifting tela ne daje nikakva neželjena dejstva, a rezultati su vidljivi odmah.

POTREBAN BROJ TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING TELA ZA POSTIZANJE NAJBOLJIH EFEKATA

Prilikom konsultacije pre prvog tretmana Radiotalasni lifting tela u našem Kabinetu, procenjuje se stanje kože klijenta za željenu regiju tela (nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica) i shodno tome se kreira individualna shema tretmana. Najčešće se rade serije od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting tela sa razmakom 7-10 dana između pojedinačnih tretmana.
Za postizanje i održavanje postignutih rezultata posle serije tretmana Radiotalasni lifting tela, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti tretmana Radiotalasni lifting tela. Savete oko režima održavanja kože dobijate u našem Kabinetu od strane lekara i kozmetičara.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting tela koje postižemo serijom tretmana:
• vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije tela,
• zatezanje opuštene kože regija tela, kao što su stomak, butine, nadlaktice, zadnjica
• reoblikovanje tela, jer radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se opuštena koža kompletnog tela vidno zateže,
• koža tela (tretirane regije) postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet.

Zategnite željenu regiju tela ili celo telo na jednostavan i efikasan način tretmanom Radiotalasni lifting tela u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više