fbpx

Uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom u našem kabinetu

Činjenice o tretmanu Trajna epilacija
10. jun 2022.
Koji tretman preporučujemo pre Ultrazvučnog SMAS lifting-a
15. jun 2022.
Činjenice o tretmanu Trajna epilacija
10. jun 2022.
Koji tretman preporučujemo pre Ultrazvučnog SMAS lifting-a
15. jun 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom u našem kabinetu

LASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽA

Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Zahvaljujući upotrebi ovog lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces tretmana Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije. Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža neophodno je strogo se pridržavati pravila za negu tretirane regije koje daje naš stručni tim (lekar i kozmetolog).

UKLANJANJE TRAJNE ŠMINKE LASEROM

Kabinet za Aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi, zahvaljujući vrhunskim aparatima i stručnosti tima i uslugu – Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman Uklanjanje trajne šminke se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta.
Najranije Uklanjanje trajne šminke je moguće godinu dana od nanošenja trajne šminke, jer je toliko vremena potrebno da se pigment u koži stabilizuje. Najlakše se uklanjaju jednobojna trajna šminka (crna, plava i crvena).
Za tretman Uklanjanje trajne šminke se takođe koristi Nd:YAG laser. Nd:YAG laser deluje tako što, tokom tretmana Uklanjanje trajne šminke, proizvodi kratke impulse veoma velike energije, koji bezbedno prolaze kroz epidermis i mešaju se sa bojom pigmenta trajne šminke tj. deluje svetlosnim impulsom na pigment kože. Pigment sakuplja svetlosnu energiju, te se zato uništava (boja pretvara u sitne komadiće). Uništen pigment se izlučuje iz organizma pomoću limfnog sistema. Kad je organizam izbacio pigment, on iz dubljih slojeva kože izlazi na površinu, pa se sa svakim tretmanom Uklanjanje trajne šminke sve više i lakše uklanja. Tokom tretmana Uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana nema oštećenja okolnog tkiva, niti ikakvog krvarenja.
Nakon tretmana Uklanjanje trajne šminke ponekad je moguće otkloniti trajnu šminku u potpunosti, a nekada je moguće samo je izbledeti ili ostaje jedva vidljiv obris. U takvim slučajevima postupak se ponavlja.

Uspešno uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više