fbpx

Uklanjanje papiloma – tretman Depigmentacija laserom

Ultrazvučni SMAS lifting lica
Kako deluje tretman Ultrazvučni SMAS lifting – SMAS sloj
19. januar 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Trajna šminka obrva – puder obrve
24. januar 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Kako deluje tretman Ultrazvučni SMAS lifting – SMAS sloj
19. januar 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Trajna šminka obrva – puder obrve
24. januar 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma – tretman Depigmentacija laserom

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

ŠTA SU PAPILOMI

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Virusno poreklo papiloma (viseće bradavice) daje mogućnost samostalnog širenja po telu sa jednog mesta na drugo (autoinokulacija) i prenošenja virusa osobama sa kojima je oboleli u bliskom kontaktu. Viseće bradavice ili papilomi ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede, što može biti uzrok njihove inflamacije ili rasta.
Promene u vidu papiloma su dobile naziv po načinu na koji se formiraju na koži. Viseće bradavice (papilomi), kao polipoidne izrasline, su iste boje kao i koža, povezane su sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Viseće bradavice ili papilomi mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili kao višestruke viseće izrasline.
Papilomi se mogu javiti na bilo kom delu tela, mada ih karakteriše kao najčešće mesto pojavljivanja: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Papilomi ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede. Tada može doći do njihove inflamacije, naglog rasta ili pojave bolova. Najbolje rešenje u tom slučaju je tretman Depigmentacija laserom odnosno Uklanjanje papiloma, čime se sprečavaju dalje neprijatnosti vezane za njih.

TRETMAN DEPIGMENTACIJA LASEROM ZA UKLANJANJE PAPILOMA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod Uklanjanje papiloma odnosno tretman Uklanjanje papiloma („visećih bradavica“). U svrhu uklanjanja papiloma ili „visećih bradavica“ koristi se savremeni, testirani laser (Nd:YAG) u okviru usluge Depigmentacija laserom.
Vita Elos se odlučio za tehniku Uklanjanje papiloma laserom, jer su brojne studije u svetu i kod nas ovaj metod (Uklanjanje papiloma laserom) dokazale da je lasersko uklanjanje papiloma daleko najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Pored velike efikasnosti tretmana Uklanjanje papiloma laserom, prisutan je još jedan veoma važan rezultat – estetski. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Uklanjanje papiloma je u našem Kabinetu moguće u potpunosti i to najčešće nakon samo jednog tretmana Depigmentacija laserom u trajanju od nekoliko sekundi, bezbolno, beskrvno i bez ožiljaka.
Postupak tretmana Uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana Uklanjanje papiloma estetski rezultati su vidljivi odmah. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm radi tretman uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma). Nakon tretmana Uklanjanje papiloma nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.
Efekti tretmana Uklanjanje papiloma laserom su brojni: uklanjanje papiloma bez hirurškog zahvata i ožiljaka, nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina, estetski efekat, rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka, umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu, prirodan izgled, bez znakova starenja.

Efikasno uklanjanje papiloma u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više