fbpx

Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem u kabinetu Vita Elos

trajna epilacija
Laserska trajna epilacija – tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu
28. januar 2022.
Lifting tela u Vita Elos-u
Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
2. februar 2022.
trajna epilacija
Laserska trajna epilacija – tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu
28. januar 2022.
Lifting tela u Vita Elos-u
Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
2. februar 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem u kabinetu Vita Elos

NEHIRURŠKO UKLANJANJE OŽILJAKA PLASMA TEHNOLOGIJOM

Plasma Pen je nehirurška tehnika, u kojoj se ne koriste skalpel ili neki drugi hirurški instrument, te ne postoje operativni rizici kod tretmana Uklanjanje ožiljaka. Plasma Pen tehnologija omogućava da se vaše prirodno stanje kože, kože bez ožiljaka, vrati posle samo nekoliko tretmana na potpuno prirodan način, bez ikakvog rizika po vas i vaše zdravlje.
Postupak nehirurškog Uklanjanja ožiljaka Plasma Pen-om se bazira na principu koagulacije plazme (jonizovan gas). Plasma Pen tehnologija omogućava da se jonizuje gas u vazduhu, kako bi se stvorio mali električni luk (munjevit električni impuls), kojim se kožna i epidermalna područja pogođena ožiljkom, tretiraju bez širenja neželjene toplote u okolna područja. Tokom delovanja Plasma Pen-a kod tretmana Uklanjanje ožiljaka, pražnjenje električne energije se vrši kroz iglu, koja se približava koži pacijenta na 1 do 2 mm (igla ne dodiruje kožu). Između završetka iglice Plasma Pen-a i površine kože, stvorena je razlika potencijala, zbog čega se jonizujući gas između igle i kože pacijenta pretvara u stanje plazme.
Najfiniji plazma zraci, tokom tretmana Uklanjanje ožiljaka, deluju na mikroregije kože pogođenu ožiljkom, uzrokujući efekat koagulacije – tretirano tkivo se komprimira i sublimira, a koža u tretiranoj zoni se obnavlja i zateže zbog povećane proizvodnje kolagena. Kada govorimo o plazma zracima, govorimo o strogo i vrlo precizno kontrolisanoj površini mikro-opekotina (bez otvorenih rana, ožiljaka, infekcija i gubitka pigmenta). Tokom postupka tretmana Uklanjanje ožiljaka, lekar sve vreme prati površinu kože koja se tretira, kao i dubinu izloženosti plazma zracima. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena.
Postupak Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om je, nakon prvog tretmana, moguće ponoviti posle 3 meseca. Broj tretmana Uklanjanje ožiljaka tehnologijom Plasma Pen zavisi od više faktora: vrste ožiljka, veličine ožiljka, željenog efekta i stanja kože pacijenta.

VRSTE OŽILJAKA KOJE USPEŠNO UKLANJAMO

Plasma Pen omogućava uspešno Uklanjanje svih vrsta ožiljaka. U kabinetu Vita Elos se ne uklanjaju jedino keloidni ožiljci.
Tretmanom Uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om se uspešno vrši:
- uklanjanje lineranih ožiljaka (nastalih posle operacije),
- uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka (nastalih posle opekotina),
- uklanjanje reljefnih ožiljaka (nastalih posle dubokih opekotina),
- uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka (koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak).
Pored kvaliteta, Uklanjanje ožiljaka je i finansijski pristupačno – cena tretmana je prihvatljiva za sve naše klijente. Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen-a se kreće od 20 EUR pa naviše, što zavisi od tretirane površine.

Uklanjanje ožiljaka i rešavanje estetskog problema u našem Kabinetu na bezbedan i efikasan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više