fbpx

Rejuvinacija lica i tela u Vita Elos-u

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Lasreska trajna epilacija – procedura tretmana
27. maj 2017.
Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u
3. jun 2017.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Lasreska trajna epilacija – procedura tretmana
27. maj 2017.
Trajna epilacija nogu u Vita Elos-u
3. jun 2017.
Prikaži sve

Rejuvinacija lica i tela u Vita Elos-u

Uklanjanje trajne šminke

ŠTA JE REJUVINACIJA?

Rejuvinacija je termin koji se koristi u smislu regeneracije tkiva. Rejuvinacija je potpuno funkcionalno obnavljanje nekog oštećenog tkiva. Za razliku od reparacije (reparatio - popraviti) gde se oštećeno tkivo popravlja vezivnim tkivom, pri rejuvinaciji se tkivo zamenjuje istim ćelijama, kao na primer kolagen vlakna kod podmlađivanja (liftinga) lica ili tela.
Rejuvinacija u kozmetologiji podrazumeva sve one procedure koje imaju ulogu da podmlade kožu i vrate je u stanje kakvo je nekada bila. To je skup procedura koje imaju za cilj da ublaže simptome starenja kože: bore, gubljenje elastičnosti, smanjenje opuštenosti, vraćanje hidrantnosti kože. Sa takvim tretmani treba početi već u 30-tim godinama, čim se pojave prvi znaci starenja, kako bi efekti bili bolji i dugoročniji.
Zajedničko svim procedurama koje obuhvata rejuvinacija su izazivanje neinvazivnog i prirodnog mikro oštećenja kože, jer se na taj način podstiče prirodno isceljenje (obnavljanje i ispravljanja) kože.

PROCEDURE REJUVINACIJE U VITA ELOS-u

Rejuvinacija se može raditi laserom, radiofrekvencijom ili ultrazvukom. U Vita Elos-u rejuvinacija obuhvata procedure kao što su Radiotalasni lifting i Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting.
Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno “opeći”. Taj postupak je strogo kontrolisan, bilo da se radi o radiotalasima ili ultrazvuku, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja fokusa ultrazvuka.
Ukoliko se radi o strukturalnim problemima kože u periodu između 35-40 godine života, kao što su manjak elastina i kolagena izraženih u vidu pojave prvih bora, rejuvinacija se svodi na radiofrekvenciju – tretman Radiotalasni lifting. Radiotalasima se deluje na plići sloj kože, izaziva se njeno zagrevanje, čime se izaziva zatezanje kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Pun efekat nehirurškog liftinga lica putem Radiotalasnog liftinga (RF – lifting lica) se postiže nakon 5-10 tretmana radiotalasnog liftinga, zavisno od stanja kože.
Ultrazvučni SMAS lifting ili kako se još naziva renew lift, predstavlja nehirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea (i ostalih delova tela, po potrebi). Ultrazvučni SMAS lifting se radi na dubljim slojevima kože (do 4,5 cm na licu) sa rezultatima koji su isti kao i kod hirurške intervencije, ali bez narušavanja integriteta kože, bez anestezije, vremena oporavka i bez bolova tokom ili nakon tretmana. Rejuvinacija putem Ultrazvučni SMAS lifting terapije se zasniva na tehnologiji fokusiranog ultrazvučnog talasa, koji u koži stvara mikro koagulacije na SMAS strukturi (delu kože koji estetski hirurg popravlja hirurškim face lifting-om), i na taj način zateže kožu uz istovremeno stimulisanje proizvodnje novog kolagena. Efekti nehirurškog SMAS liftinga su do 3 godine.
Bilo koji tretman da odaberete (što zavisi prvenstveno od godina pacijenta i problema koji se rešava), rejuvinacija je efikasna, bezopasna, bez negativnih nuspojava, jer je reč o potpuno prirodnim metodama, proverenim i odobrenim u svetu aparatne kozmetologije.

Oslobodite se prvih znakova starenja ili rešite problem dubokih bora tretmanima Radiotalasni lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting. Zakažite svoj termin za podmlađivanje i lifting lica u Vita Elos-u, gde vas čeka tim stručnjaka i najmodernija tehnologija!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više