fbpx

Multifunkcionalni tretman lica – laserski karbonski piling

Uklanjanje akni ELOS-om
Rešite problem akni u Vita Elos-u
2. mart 2018.
Lifting lica - pitanja
Šta sve treba da znate o nehirurškom liftingu – Ultrazvučnom SMAS liftingu
7. mart 2018.
Uklanjanje akni ELOS-om
Rešite problem akni u Vita Elos-u
2. mart 2018.
Lifting lica - pitanja
Šta sve treba da znate o nehirurškom liftingu – Ultrazvučnom SMAS liftingu
7. mart 2018.
Prikaži sve

Multifunkcionalni tretman lica – laserski karbonski piling

Laserski karbonski (ugljenikov) piling

O TRETMANU LASERSKI KARBONSKI PILING

Laserski karbonski piling se radi najsavremenijim laserom – Nd:YAG laserom. Nd:YAG laser je deo multifunkcionalnog aparata, koji se koristi u našem Kabinetu. Ovaj savremeni laser omogućava emitovanje laserskih talasa različite dužine, što nudi mogućnost obavljanja više različitih tretmana ovim aparatom, između kojih je i Laserski karbonski piling.
Laserski karbonski piling se u kabinetu Vita Elos radi karbonskim pojačivačem - QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom. Tretman se sastoji od četiri koraka: konsultacija sa našim lekarom, nanosi se karbonska maska sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E na lice (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore), sedi tretman sa Nd:YAG laserom - piling (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože), na kraju umivanje čistom vodom.

ZAŠTO JE TRETMAN LASERSKI KARBONSKI PILING MULTIFUNKCIONALAN

Laserski karbonski piling je jedinstvena ponudu na našem tržištu, koja brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu: obnavlja kožu lica, kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore, pigmentacije, pore, balansira lučenje loja, smanjuje ožiljkasto tkivo, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Zbog svoje blagotvornosti na lice, može da se radi tokom cele godine.
Laserski karbonski piling je tretman kojim se, primenom lasera, mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure, nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman Laserski karbonski piling ima sledeće efekte na vašu kožu lica: smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća. Tretman Laserski karbonski piling se može raditi:
- jednokratno (efekat brzog podmlađivanja i vraćanja svežine licu),
- redovno (1 do 2 puta mesečno, kako bi se poboljšalo stanje kože i koje daje najbolje rezultate u smislu podmlađivanja),
- intenzivno (u slučaju problematične kože, gde se obično započinje sa 2 tretmana nedeljno i polako smanjuje postupak do 1-2 tretmana mesečno). Najbolji rezultati laserskog karbonskog pilinga se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.
Laserski karbonski piling se preporučuje kada vam je lice sa aknama, usled preteranog lučenja loja – česta pojava leti zbog preteranog znojenja i zatvaranja pora. Laserski karbonski piling je idealan nakon povratka sa mora, kada želite da lice očistite od svih nečistoća i vratite mu sjaj uz preplanulu boju.

Zakažite svoj tretman Laserski karbonski piling i održite svežinu lica i tokom cele godine!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više