fbpx

Specijalna ponuda kabineta Vita Elos – edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Tretman nehirurško, lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
19. decembar 2022.
Trajna epilacija laserom – cene po regijama
23. decembar 2022.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Tretman nehirurško, lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
19. decembar 2022.
Trajna epilacija laserom – cene po regijama
23. decembar 2022.
Prikaži sve

Specijalna ponuda kabineta Vita Elos – edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

NAČIN NA KOJI SE ODVIJA EDUKACIJA

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je takva da podrazumeva da svaki polaznik prođe, tokom obuke, i kroz teorijski i kroz praktični deo nastave. Tokom obuke se vrši i video prezentacija tretmana i praktičan rad na tri modela (od kojih jedan tretman Ultrazvučni SMAS lifting, završni, radi sam polaznik).
Pre početka kursa, polaznici se testiraju iz oblasti koje su bitne za pohađanje obuke, kako bi im se sama edukacija održala tako da je maksimalno prilagođena njihovom predznanju i potrebnom nivou profesionalizma u vršenju usluge Ultrazvučni SMAS lifting, nakon završene edukacije u Vita Elos-u.
Obuka traje 4 dana po 6 h dnevno – ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting je strogo individualna.
Praktični deo edukacije podrazumeva: upoznavanje polaznika tokom obuke sa aparaturom (3D HIFU tehnologija), morfologijom lica. Polaznik, zatim, iscrtava zone tretmana na modelu, „vežba ruku“ na modelu, bez upotrebe struje, kako bi stekao potrebnu preciznost, ali i veštinu i lakoću manipulisanja aparaturom. Tokom obuke se vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (od kojih jedan tretman, završni, radi sam polaznik).
Svaki polaznik dobija skriptu, kao prateći teorijski deo, koji je neophodan tokom praktičnog rada. Skripta detaljno objašnjava i daje osnovne podatke o ultrazvuku i njegovom dejstvu na kožu, aparaturi i opremi koja se koristi tokom tretmana, principu i metodologiji sprovođenja samog Ultrazvučnog SMAS liftinga, potrebnim higijenskim standardima, negovanju kože nakon tretmana, efektima tretmana i kontraindikacijama tretmana. Na kraju obuke polaznik, pored praktičnog dela, polaže i test znanja.

USLOVI ZA POLAZNIKE OBUKE

Predviđeni uslovi za polaznike kursa su sledeći:
• završena škola za kozmetičare u trajanju od minimum godinu dana i 3 godine prakse u struci (sa posebnim akcentom na delu kozmetike koji se bavi negom lica) ili
• završena srednja medicinska škola uz radno iskustvo od 3 godine u struci ili
• završen Medicinski fakultet uz 3 godine radnog iskustva u struci,
• uredno overena Sanitarna knjižica.
Nakon uspešno završene obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.

Postanite i vi stručnjak za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, prijavite se za edukaciju već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više