fbpx

Radiotalasni lifting – upoznavanje sa tretmanom

Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti
Zatezanje kapaka Plasma Pen tretmanom
27 avgusta, 2021
Zatezanje lica (face lifting) primenom 3D HIFU tehnologije
1 septembra, 2021
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – upoznavanje sa tretmanom

OSNOVNE INFORMACIJE O TRETMANU RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Tretmanom Radiotalasni lifting je moguće tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan.
Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine.
Postupak tretmana Radiotalasni lifting lica je veoma jednostavan, tretman je bezbolan, bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije, niti ima period oporavka.
Tretman Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting. Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica započinje čišćenjem tretirane regije, zatim nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota - radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40 - 42⁰C), kao i srednji sloj (55 - 60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija). Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja (zatezanja) kože lica. Nakon delovanja radiotalasnim manipulatorom u trajanju od 30 do 45 minuta (zavisno od regije), ispira se gel, a blago crvenilo nestaje u roku od desetak minuta.

EFEKTI TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni liftinga se radi kao serija tretmana (od 10 do 15 tretmana) u cilju postizanja željenih rezultata. Da bi efekti što duže trajali, nakon serije tretmana Radiotalasni lifting, se preporučuje ponavljanje tretmana u određenim vremenskim razmacima (individualno, po preporuci lekara i kozmetologa Kabineta).
Lice nakon tretmana Radiotalasni lifting:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- radiotalasni lifting drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- radiotalasni lifting normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje.
Radiotalasni lifting je najefikasniji, kao lifting tretman do 45. godine starosti, nakon čega je najbolje raditi druge tretmane na većim dubinama, koje Kabinet nudi (Ultrazvučni SMAS lifting).

Uz tretman Radiotalasni lifting lako, brzo i bezbolno rešavate problem opuštene kože i bora!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više