fbpx

Radiotalasni lifting u kombinaciji sa drugim našim tretmanima namenjenim zatezanju lica

Radiotalasni ligting
Face lifting tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos
6. oktobar 2023.
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja lica namenjen i muškarcima
11. oktobar 2023.
Radiotalasni ligting
Face lifting tretmani koji se rade u kabinetu Vita Elos
6. oktobar 2023.
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja lica namenjen i muškarcima
11. oktobar 2023.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting u kombinaciji sa drugim našim tretmanima namenjenim zatezanju lica

TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda lica i tela. Postupak se može koristiti kod svih tipova kože i može se radi tokom cele godine.
Tretman Radiotalasni lifting je bezbolan, bezbedan, neinvazivan i prijatan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah.
Tretmanom Radiotalasni lifting se podjednako uspešno može zatezati koža i lica i tela. Regije koje se mogu tretirati su celo lice, kapci, vrat i delovi tela kao što su nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica.
Tretman Radiotalasni lifting se radi primenom radiotalasa koji prodiru u površinski sloj kože i podstiču kontrakcije kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina. Na ovaj način tretmanom Radiotalasni lifting se dovodi do efekta zatezanja kože tretirane regije (lica ili tela).
Radiotalasni lifting lica ili tela se radi kao serija tretmana (najčešće 10 vezanih tretmana), nakon čega se preporučuje održavanje postignutih efekata ovim tretmanom u razmacima koji određuje lekar Kabineta zavisno od stanja kože i intenziteta problema koji je bio prisutan.

KOMBINACIJA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING SA DRUGIM TRETMANIMA KABINETA

Jedna od brojnih prednosti tretman Radiotalasni lifting je ta što se može kombinovati sa mnogim drugim tretmanima namenjenim zatezanju lica, koje nudi Kabinet. Kombinacijom tretmana Radiotalasni lifting i ostalih tretmana za zatezanje kože se postižu zavidni rezultati, prvenstveno se produžava efekat face lifting-a.
Tretmani sa kojima se može kombinovati Radiotalasni lifting su Ultrazvučni SMAS lifting i Plasma Pen tretmani.
Ultrazvučni SMAS lifting je tretman koji se radi nakon 35-te godine starosti i to kao jedan tretman duboko fokusiranim ultrazvukom u cilju postizanja zategnute kože lica (ili tela) dugoročno. Radiotalasni lifting se kombinuje sa Ultrazvučnim SMAS liftingom tako što se nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting dejstvom radiotalasa u određenim mesečnim razmacima produžava postignuti efekat zatezanja kože Ultrazvučnim SMAS liftingom i održavaju željeni rezultati.
Plasma Pen tretmani, koji se rade u Kabinetu, a namenjeni zatezanju lica u Nehirurška blefaroplastika (zatezanja kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju) i tretman Uklanjanje bora. Plasma Pen tretmani se rade specijalnim aparatom koji emituje jonizirajuće zrake kroz iglicu (iglica nije u dodiru sa kožom tokom tretmana) stvarajući strogo kontrolisane mikrotraume. Ovim postupkom se direktno deluje na stanice kolagena i elastina u koži i podstiče njihova regeneracija. Nakon pomenutih tretmana se postižu dugoročni efekti, a tretmanom Radiotalasni lifting se oni vrlo uspešno održavaju i produžava dužina njihovog trajanja.

Kombinujte tretman Radiotalasni lifting sa ostalim tretmanima namenjenim zatezanju kože željene regije i zadržite svoj mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više