fbpx

Nega kože posle tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Radiotalasni lifting – paket tretman
8. maj 2023.
Vrste tretmana koje nudimo za lifting lica
12. maj 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Radiotalasni lifting – paket tretman
8. maj 2023.
Vrste tretmana koje nudimo za lifting lica
12. maj 2023.
Prikaži sve

Nega kože posle tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je tretman koji se ubraja u nehirurške tehnike podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka. Duboko fokusirani ultrazvuk direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve), i na taj način stimuliše stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.
Tehnologija koja se primenjuje tokom postupka je 3D HIFU tehnologija. 3D HIFU tehnologija izaziva toplotnu koagulaciju proteina u sastavu tkiva (u SMAS sloju) i dovodi do efekta podizanja kože.

NEGA KOŽE NAKON TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje svakom pacijentu nega, što obuhvata sledeće:

1. Ne koristiti jake preparate i pilinge određeni period nakon tretmana.
Tretirana regija, odmah nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, može da se pere i šminka. Ne preporučujemo pacijentima korišćenje jakih, iritirajućih preparata, kao i sve vrste pilinga u narednih 5 do 7 dana od tretmana.

2. Ne preporučuje se preterano izlaganje Suncu.
Preterano izlaganje sunčevim zracima, posebno bez adekvatne zaštite je nepoželjno i rizično za kožu. U periodu nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting preporučuje se pacijentima da se smanji izlaganje Suncu u periodu od 5-7 dana, ukoliko osete toplotu na tretiranoj regiji. Ako je tretman rađen u letnjem periodu, obavezno treba koristiti adekvatne i proverene kreme sa visokim zaštitnim faktorom od UV zračenja( i do 50).

3. Neophodna je pravilna ishrana.
Posle tretmana Ultrazvučni SMAS lifting je potrebno povećati unos C, E vitamina i što više belančevina. C vitamin podstiče regeneraciju kolagena, dok je vitamin E antioksidans. Belančevine su neophodne jer je kolagen po svojoj prirodi belančevina, te je za njegovu regeneraciju potreban povećan unos i prirodnih belančevina. Nega lica, koja pomaže njegovom prirodnom zatezanju, podrazumeva pravilnu i izbalansiranu ishranu – redovno korišćenje određenih proizvoda i unošenje određenih namirnica: bez prevelikog unosa šećera i soli, dovoljna količina vode, izbegavanje gaziranih napitaka, što više svežeg voća i povrća i zdravih proteina.

4. Nega kože u cilju očuvanja postignutih rezultata primenom drugih face-lifting tretmana, koje nudi Kabinet.
Ultrazvučni SMAS lifting daje postepene, ali dugoročne rezultate. Sve vreme trajanja željenih efekata ove terapije, proces starenja se nastavlja. Kako bi produžili postignute efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting preporučujemo neinvazivne tretmane za negu lica i smanjenje bora, kao sastavnim delom redovne nege lica. U te tretmane se ubrajaju Radiotalasni lifting, Plasma Pen tretmani i Laserski karbonski piling, dostupni u našem Kabinetu.

5. Preporučuje se face fitness.
Ultrazvučni SMAS lifting se face fitness-om može učiniti dugotrajnijim u smislu postignutih rezultata. Face fitness ubrzava metabolizam, izbacuje štetne materije, bolja je iskoristivost hranljivih materija (vitamina, belančevina), što sve zajedno utiče na poboljšanje obnavljanja kolagena. U kombinaciji sa ostalim preporukama u vezi nege, uspešno produžava već postignute efekte.

Ultrazvučni SMAS lifting – idealan tretman za vaše dugoročno rešavanje problema opuštene kože!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više