fbpx

Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Ultrazvučni SMAS face lifting
3. maj 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Radiotalasni lifting – paket tretman
8. maj 2023.
Ultrazvučni SMAS face lifting
3. maj 2023.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Radiotalasni lifting – paket tretman
8. maj 2023.
Prikaži sve

Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

KAKO SE RADI TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Tretman Uklanjanje tetovaža se u Kabinetu radi Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi, kao i uslova i načina rada u Kabinetu – poštovanje visokih higijenskih standarda.
Prilikom prve posete Kabinetu, naš lekar procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaže. Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces tretmana Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment tetovaže. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje zavisno od veličine tetovaže, a preporučen razmak između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, je najčešće 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

ŠTA SVE UTIČE NA USPEH TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Uspeh tretmana Uklanjanje tetovaža zavisi od više faktora:
• stručnosti lekara (tretman radi lekar sa preko 10 godina iskustva u apartnoj kozmetici),
• kože pacijenta (laser se prilagođava tipu kože),
• boja tetovaže (vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja može biti različita, te se kod profesionalnih i jakih boja radi više tretmana kako bi se postigao željeni rezultat),
• veličina tetovaže (tetovaže koje zahvataju veliku površinu kože su zahtevnije za uklanjanje i često je potrebno više tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, kako se ne bi jednim tretmanom tretirala čitava površina i time izbegle moguće negativne nuspojave na koži),
• čistoća i vrsta korišćenog pigmenta prilikom tetoviranja,
• dubina na kojoj je rađena tetovaža,
• amatersko ili profesionalno tetoviranje,
• nega kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža laserom (neophodno je da se koža adekvatno neguje nakon tretmana po savetima koje daje lekar Kabineta).

Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu po pristupačnim cenama!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više